top of page

Liza Scholte is de Slimste Event Professional van 2019


Liza Scholte neemt de beker in ontvangst van dagvoorzitter Roderik van Grieken

Leef, alsof het je laatste dag is.

Leef, alsof de morgen niet bestaat.

Een toevallige passant had zomaar kunnen denken dat Hazes jr. een pop-up-optreden verzorgde op 28 januari jl. ​​Tijdens De Slimste Event Professional 2019 zongen de aanwezige GvE-, G14- en PCL-leden én de Preferred Partners namelijk uit volle borst mee met zijn LEEF-lied. Maar even later schalden ook Dokter Bernard en We are the champions luid door de fraaie zaal van Postillion Hotel Amsterdam. Was De Slimste soms een muzikale talentenjacht geworden?


Allerminst, de welluidende samenzang werd vooral ingezet als entr’acte tussen de feitelijke kennisquiz en de bekendmaking van de uitslag. Pianist/toetsenist Nicolaas Duin (Hoop Zand Muziek) had de hele sessie al voortreffelijk muzikaal begeleid en speelde op verzoek nog enkele meezingers om het spannende wachten op de definitieve uitslag draaglijk te maken. ​Wie o wie zou zich in 2019 De Slimste Event Professional van Nederland mogen noemen?


Testen en leren

Tijdens de quiz in het gloednieuwe Postillion Hotel Amsterdam werden de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Cultuur Locaties én de Preferred Partners getest op hun vakkennis. Tegelijk werden ze door experts bijgepraat over belangrijke thema’s in dat vakgebied. Joël Dolmans (Van As Advocaten), Ronnie Witjes (Locaties.nl), Michiel Bredius (Klap Verzekeringen), Nico Meyer (MeetingMonitor), Ment Kuiper (Event Business Academy) en Syan Schaap (Event Safety Institute) traden op als experts; zij waren betrokken bij de samenstelling van de quizvragen én gaven toelichtingen op de soms onverwachte antwoorden.