top of page

Gastvrije ontvangst voor G14 op award-winning Blue Rhapsody

Sfeervolle laatste bijeenkomst van het jaar


Tijdens de Best Practices-bijeenkomst van G14 kwamen ruim 100 leden samen op het spiksplinternieuwe schip van Constant in Beweging: de Blue Rhapsody. Vlak daarvoor sleepte dit prachtige schip nog een award in de wacht: de BEA World Award voor ‘best celebration/ product launch venue’. De Blue Rhapsody lag aangemeerd in Rotterdam en voer tijdens het middagprogramma over de Maas.


Programma met uitzicht op de skyline

De Best Practices-bijeenkomst werd begeleid door dagvoorzitter Lars Sørensen. De eerste spreker, Frank Deuring van de FoutenFabriek, leerde de leden hoe je positief met fouten om kunt gaan. Er kwam een applaus voor elke ‘misser’ in de zaal. Lachwekkend en, hiermee realiseer je je ineens dat iedereen wel fouten maakt en de fout erkennen belangrijk is om ervan te kunnen leren.Vervolgens gingen de leden in vier groepen langs vier cases op verschillende ruimtes op het schip. De cases werden gepresenteerd door: Margriet Verweij (effectgroep), Sanne van der Zijden en Sara Neering (IINII), Nick Curré (Losberger de Boer), Sigrid Scheffer en Kisa van den Berg (TravelMarketing). Door de metershoge ramen op het schip was ook het uitzicht op de kades en skyline verrassend mooi. De gastvrije ontvangst door G14-lid Sanne Krijnen en de bemanning van de Blue Rhapsody maakten deze laatste bijeenkomst van het jaar voor G14 compleet.

G14 al eerder te gast

In mei dit jaar mocht G14 al een kijkje nemen op het schip toen het nog in aanbouw was. Het schip stond ‘in de steigers’ en het was toen nog slecht voor te stellen hoe de Blue Rhapsody eruit zou komen te zien. Inmiddels is het schip helemaal af: de prachtige afwerking van het interieur geven het schip een moderne en luxueuze uitstraling.


Première: ‘Groen is het nieuwe goud’

Als afsluiter van de bijeenkomst werd de première van de G14-videoclip 'Groen is het nieuwe Goud' vertoond. Een ode aan de young professionals van nu: in de vorm van een prachtig gedicht door Derek Otte en videoclip door BKN Productions.Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina.

Hieronder vind je een mooie compilatie van de leden van G14 in gesprek met elkaar!


 

54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page