top of page

Tool voor online vergaderingen en stemmen

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2021

Virtuele AVA of ALV

Via deze online tool is het mogelijk om algemene vergaderingen voor aandeelhouders en verenigingen soepel te laten verlopen. Het platform biedt verschillende functies om online stemming en inspraak van leden mogelijk te maken. Naast een plenaire livestream en integratie met Zoom bevat deze tool een uitgebreide stemtool, inclusief automatische berekening van stemgewicht en quorum. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen een algemene stemming voor meerdere onderwerpen tegelijk of voor elk onderwerp apart. Ook kunnen leden vooraf hun stem doorgeven of een volmacht doorgeven. Via de Q&A-module kunnen deelnemers direct vragen stellen en kunnen sprekers of de moderator reageren op vragen. Met het instellen van de maximumtijd voor discussies kan de vergadering strak getimed worden. Desgewenst biedt Lumi ondersteuning tijdens het hele traject, vanaf het inplannen van de vergadering tot en met de verslaglegging en analyse achteraf.


De meerwaarde van deze tool is de veilige en uitgebreide manier om stemmingen online te organiseren voor een grote groep deelnemers, ongeacht de locatie of het gebruikte platform (pc, mobiel of tablet).

Details Lumi Virtual AGM - https://www.lumiglobal.com/nl/virtual-agm Best geschikt voor: Ledenvergaderingen en aandeelhoudersvergaderingen Bekijk meer platforms in de Index online event platforms.

72 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page