top of page

Méér dan 12x online eventplatforms

Bijgewerkt op: 16 aug. 2021Welk platform past het beste bij jouw online event?


In de afgelopen 12 maanden is het aantal online eventplatforms explosief gestegen. Niet alleen is de omvang van het aanbod enorm maar ook de snelheid waarmee nieuwe tools en functionaliteiten worden toegevoegd aan de platforms blijft zich continu ontwikkelen. Ons initiatief om dit inzichtelijk te krijgen en jou het keuzegemak te bieden voor jouw online evenement blijkt dan ook niet in één matrix te vangen. Voor iedere eventmanager zijn de omstandigheden en mogelijkheden anders, en dat geldt ook voor de digitale platforms. Van een VR-congres of beurs tot een DGA-vergadering of een (hybride) livestream event. Een luxe vijfgangen diner met persoonlijke chef of juist een sfeervolle huiskamer voor een evaluatiegesprek om maar eens de uitersten te benoemen. Of wellicht wil je alleen een activiteit livestreamen of virtuele rondleiding aanbieden. Welk platform je ook kiest, je kunt pas een keuze maken als je weet dat het bestaat.

Index online eventplatforms In onderstaand overzicht zetten we de diverse eventplatforms voor je op een rij en voegen nieuwe namen toe als er weer een eventplatform bekend is. Aan de hand van deze lijst kun jij vervolgens een afweging maken welk platform je nader wilt bekijken en het beste aansluit bij de door jou gestelde eisen. Daarnaast publiceren we regelmatig een introductie van verschillende platforms uit deze lijst en zetten daarbij de specificaties voor je op een rij.


Index Online Eventplatforms

'Do it yourself'-platforms

Online eventconcepten

Netwerk- en communicatieplatforms

 

Ben jij onlangs een platform tegengekomen waar je enthousiast over bent en staat het nog niet op deze lijst? Laat het ons weten via info@deeventmanager.nl en we voegen hem toe!

102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page