top of page

Nieuw lid: Lisa Koopman - The Food Line-Up

Bijgewerkt op: 7 feb. 2022


Lisa Koopman

1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Het is mijn persoonlijke missie om jou beter eten te laten ontdekken! Dus ben je van plan om een congres, verfijnd 5-gangendiner of food festival te organiseren? At your service!

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Als geselecteerde deelnemer van de Slow Food Youth Network (SFYN) academie 2020 nam ik deel aan een veelzijdig en interactief lespro-

gramma waar ik mijn kennis over en impact op het voedselsysteem heb vergroot. Als onderdeel van de academie heb ik een case opdracht uitgevoerd voor Het Nederlands Mosselbureau & Good Fish. Het resultaat? De oprichting van een netwerk genaamd ‘Het MosselNet’ dat zich inzet voor een grotere bekendheid bij jongere generaties (25-35 jaar) over een fantastisch lokaal en duurzaam product (dat steeds minder wordt gegeten): mosselen. ’Het Mosselnet’ werkt nauw samen met de mosselsector en (horeca)partners voor een gezamenlijk groter doel: het produceren van voldoende eiwitten voor een groeiende wereldbevolking zónder negatieve impact op het zeeleven of biodiversiteit.


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page