top of page

Nieuw lid: Koen van der Meer | Solid Rental B.V.

Koen van der Meer, Account- & Marketing Support | Solid Rental B.V.

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Ik ben Koen, jouw enthousiaste technische partner in events. Waar kun je mij voor bellen? Jouw evenementen laten schitteren! Geen ingewikkelde technische praatjes, alleen creatieve oplossingen en een flinke dosis passie, altijd met een glimlach! Voel je vrij om mij te bellen als je denkt dat ik iets kan bijdragen aan het succes van jouw volgende evenement.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Weer of geen weer, elk weekend kun je mij vinden op het hockeyveld. Het Nederlands elftal ga ik nooit halen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de gezelligheid.

 

Maak een connectie met Koen via Linked-in


Welkom bij G14, Koen!38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page