top of page

Nieuw lid: Femke Eilerts | Sales Executive PPHE Hotel Group


Femke Eilerts | Sales Executive PPHE Hotel GroupWaar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Je mag mij altijd opbellen om een wijntje te drinken op een lekker zonnig terras of een onbekende hotspot!

Ik ben ook te bereiken voor events aanvragen of groepsreserveringen in een van onze hotels maar uiteraard ook om te sparren of informatie uit te wisselen! Met 6 hotels in Nederland, Park Plaza Victoria, Park Plaza Vondelpark, Park Plaza Eindhoven, Park Plaza Utrecht, Park Plaza Amsterdam Aiport en Art’otel is er voor ieder wat wils. Het leuke is dat alle hotels verschillend zijn, elk hotel heeft een uniek verhaal.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik sup regelmatig door de grachten van Amsterdam, ik heb mijn fietssleutel al 6x in mijn fiets laten zitten en hij is nog steeds niet gestolen (ergens heb ik nog wat goede karma over), hiervoor heb ik bij The Dylan Amsterdam gewerkt, ik niet kan koken met meer dan 2 pannen (teveel paniek), mijzelf ooit voor schut heb gezet bij de voorrondes van Popstars (er zijn gelukkig geen filmpjes van!!).

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page