top of page

Nieuw lid: Birgit van der Woning | Commercieel Manager Buitenplaats KameryckBirgit van der Woning | Commercieel Manager Buitenplaats Kameryck


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Het mooie aan deze branche is dat (volgens mij) iedereen open staat voor een belletje en zo sta ik er ook in! Of het nu gaat om een aanvraag voor event, om ergens over mee te denken of gewoon voor een kop koffie. Het is zo fijn om van elkaar te horen hoe het gaat, zeker in tijden zoals deze! En wat betreft de aanvragen… daar kun je ons hele team voor bellen 😉.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten…

Ik hou ontzettend van koken en van lekker eten! Zo heb ik vroeger mijn eigen kookwebsite gehad, birgitkooktlekker.nl. Ik ga graag uit eten en je maakt mij enorm blij met een luxe diner maar ook van een simpel (maar goed) broodje falafel kan ik genieten. Zo sta ik er overigens ook in wat betreft vakantie. Een 5-sterren hotel is fantastisch maar stiekem ben ik een echte camping-fanaat. Ik ga het allerliefst kamperen, lekker met mijn gezin op pad met onze camper!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page