top of page

Nieuw bij G14: Sonia, Justus & Charlotte

Bijgewerkt op: 10 dec. 2019In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.


Sonia Deiters, Eventcoördinator bij Foam Fotografiemuseum AmsterdamWaar kunnen leden jou voor bellen? Voor advies over hoe fotografie in alle vormen en maten jouw event nog leuker kan maken! Maar ook om te sparren over de uitdagingen die een bijzondere setting als een museum met zich mee kunnen brengen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

​Naast het organiseren van evenementen, ben ik gek op reizen! Het liefst zou ik het hele jaar door snowboarden, kiten of dagen door de bergen klimmen van hut naar hut. 

Justus van Soelen, International Sales Manager bij Grand Hotel Huis ter Duin


Ik ben sinds enkele maanden actief als Sales Manager bij Grand Hotel Huis ter Duin. In deze rol richt ik mij vooral op het vinden van en het naar Nederland / Noordwijk halen van grote congressen en corporate summits. Maar ook voor de kleinere bijeenkomsten en mooie diners kan Grand Hotel Huis ter Duin een geschikte locatie zijn. Wij hebben prachtige ruimtes met uitzicht op het Duin en op de Noordzee.


Waar kunnen leden jou voor bellen?

De andere leden mogen altijd contact opnemen als ik iets voor hen kan betekenen of als zij vragen hebben over de hotelwereld. Tevens zijn de leden altijd welkom voor een rondleiding met een goed glas wijn als afsluiter.

 

Charlotte Nelis, Eventmanager bij Meetingselect


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Hulp in het zoeken en boeken van een passende locatie wereldwijd.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik heb een achtergrond in de hospitality en knoop nu alle eindjes voor vele diverse klanten aan elkaar.

 

Welkom Sonia, Justus & Charlotte!403 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page