top of page

‘De ultieme synergie’: Momice lanceert Certified Partner netwerk voor eventbureausEvent softwarebedrijf Momice lanceert het Momice Certified Partner programma voor eventbureaus. Dit programma maakt het voor eventbureaus die met Momice werken nóg aantrekkelijker om hun opdrachtgever aan te dragen als nieuwe klant. De voordelen gelden niet alleen voor de bureaus, maar óók voor de bedrijven die zij aandragen.


Een goede referentie is goud waard

Voor Jasper Werkman, CCO van Momice is het helder: “Een goede referentie is goud waard. Wij zorgen als bedrijf heel goed voor onze klanten – zij zijn onze belangrijkste ‘marketingtool’. We belonen ze dan ook graag voor het aandragen van een nieuwe klant. Met de introductie van het Certified Partner programma is het voor alle partijen aantrekkelijk om met Momice te werken.”


Partnerprogramma: win-win-win

“Er zijn voordelen voor alle partijen,” zegt Werkman. “De eventbureaus die een nieuwe klant aandragen, werken soms al jaren met Momice en krijgen met het aandragen van een nieuwe klant ook de garantie dat ze hun favoriete tool (Momice, dus) kunnen gebruiken. Een ander voordeel is dat het afstemmen van de verwerkersovereenkomst (AVG) niet langer bij hen ligt. Dit scheelt een hoop gedoe.