top of page

G14 bezoekt Blue Rhapsody


Sanne Krijnen, accountmanager Blue Rhapsody (Constant in Beweging)

Op de eerste mooie lentedag van dit jaar – 14 mei jl. – vond een bijzonder G14-event plaats. Centraal daarin stond de in aanbouw zijnde varende venue Blue Rhapsody van Constant in Beweging, die in juni zal worden opgeleverd. Maar ook twee RIB-boten van Omnivents en Eiland van Maurik en de City Escape Game van GameEvents speelden een belangrijke rol.


Voor deze bijeenkomst buiten de sessies van de reguliere jaarkalender om hadden vier G14-leden hun krachten gebundeld en dit in co-creatie georganiseerd voor een select gezelschap collega-leden. Doel was de gasten te inspireren door ze te laten kennis maken met de vakgebieden en de expertises van hun organiserende collega’s.


Preview

Initiator van het event was Sanne Krijnen. Als accountmanager Blue Rhapsody bij Constant in Beweging wilde hij zijn collega-G14-leden graag een preview geven van dit indrukwekkende schip dat speciaal en uitsluitend voor eventdoeleinden is ontworpen en gebouwd. Voor de afbouwfase ligt het schip nu bij TeamCo Shipyard in Heusden, waar het inmiddels langzaam maar zeker haar voltooiing nadert. “Blue Rhapsody is vanaf de eerste schets van architect Frank Pieterse bedacht en ontworpen als varende evenementenlocatie. Het leek me heel gaaf om de G14-leden als een van de eersten te laten kennismaken met dit schip en ze op de werf te kunnen laten zien wat er allemaal gebeurt om het ontwerp tot leven te brengen.”


Co-creatie

Sanne Krijnen is een van de G14-leden van het eerste uur, hij vervulde een aantal jaar ook de functie van raadslid. Vanuit die periode stamt zijn voorliefde voor het opzetten van kleinschalige sessies door G14-leden zelf, om elkaar te inspireren en daardoor elkaar nóg beter te leren kennen. “Ik was altijd al op zoek naar mogelijkheden daarvoor en Blue Rhapsody leek me het perfecte middel om mensen samen te brengen. Om daaromheen een volledig programma te organiseren heb ik de hulp ingeroepen van een aantal andere leden om dat in co-creatie te realiseren. Lianne Mol van Omnivents en Esther ten Hove van Eiland van Maurik zorgden voor het vervoer per RIB-boten naar de werf en Martijn Huisman van GameEvents bood een interactieve City Escape in Heusden aan. Het prachtige decor van het vestingstadje Heusden kregen we erbij cadeau!”


Wow-factor

Er is nog weinig beeldmateriaal beschikbaar van Blue Rhapsody en dat is een bewuste keuze. Het wordt een spectaculaire varende venue, qua omvang maar ook qua vorm en inrichting. Daarom moet de eerste keer dat mensen dat kunnen aanschouwen een bijzonder moment zijn en dat kan alleen als het schip helemaal áf is en in volle glorie bewonderd kan worden. “De wow-factor is groot. De afmetingen, de bijlboeg; het maakt allemaal veel indruk. Zelfs op de werf al; ook de G14-leden waren er even stil van toen ze het voor het eerst zagen. Dat is precies wat we willen met dit schip. Een lust voor het oog als je het vanaf de kade ziet en eenmaal aan boord een onvergetelijke ervaring. Je waant je dan niet op een schip en meer ga ik er niet over zeggen,” lacht Sanne Krijnen.


Tekst: Carla van Elst


Bekijk ook de aftermovie op ons YouTube-kanaal.


En hier meer tipjes van de sluier van Blue Rhapsody. 

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page