top of page

Vacatures Account Manager bij aanmelder.nlVind jij het een uitdaging om bedrijven en organisaties te helpen om geweldige events te organiseren? Ben jij sterk in het verkopen van een innovatief product dat jouw klanten echt ontzorgt? Heb jij lef en wil je de deal closen? Dan spreken we je graag!


Over aanmelder.nl aanmelder.nl biedt een totaaloplossing voor de online registratie, live stream, digitaal event platform en fysieke check in met badging op locatie van zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast biedt het slimme software voor livestreaming van events; een innovatieve tool waar momenteel veel vraag naar is. Bedrijven en (semi-) overheden gebruiken aanmelder.nl om events voor professionals te organiseren. De ambitie is groots. Daarom zoekt aanmelder.nl voor het Conversieteam twee Account Managers. aanmelder.nl is een innovatief bedrijf dat momenteel bestaat uit 20 mensen die er helemaal voor gaan. Dat proef je in het werk, maar ook in de sfeer onderling. Ambitie, menselijkheid en plezier gaan samen. In 2020 hebben ze dit onder andere laten zien door met nieuwe producten in te spelen op de behoeften die ontstonden doordat fysieke events niet meer mogelijk waren.


Wat ga je doen? Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties. Je vindt en creëert kansen om nieuwe doelgroepen en markten aan te spreken. Jij durft nieuwe paden te bewandelen of zelfs nieuwe wegen te bedenken! Je kunt niet zonder je telefoon, laptop en CRM.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden Je weet de match te maken tussen de behoefte bij jouw klanten, namelijk eventteams en andere beslissers, en de geweldige mogelijkheden die de software van aanmelder.nl biedt. Je volgt leads op met goede, persoonlijke gesprekken en weet deals te closen. Je genereert leads uit netwerkevents, koude/lauwe acquisitie gericht op segmenten, nieuwe gebruikers die een account op onze website aanmaken maar nog geen klant zijn en uit het netwerk van bestaande. Ook onderhoud je contact met klanten en bouw je de relatie en business verder uit.

Wie ben jij?

  • Je hebt een winnaarsmentaliteit

  • Je zit vol ambitie en bent resultaatgericht

  • Je communicatie is sterk, eerlijk en overtuigend

  • Je bent een teamspeler