top of page

Vacature Vestigingsmanagers bij Verwiel en Wijngaard


We zoeken 2 vestigingsmanagers: in Amsterdam en Utrecht. Ga jij de uitdaging aan?


Krijg jij energie van het werken in een hectische omgeving? Sta jij sterk in je schoenen? Ben je stressbestendig en streef jij altijd naar het beste eindresultaat? En kun jij jouw team motiveren, coachen en inspireren. Dan ben jij die vestigingsmanager die wij zoeken.


Wij, Verwiel & Wijngaard, zijn het leukste horeca uitzendbureau in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Al ruim 29 jaar leveren wij ijzersterke teams aan vaste cateraars en evenementenlocaties als Rotterdam Ahoy, het World Forum Den Haag, RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en Studio 21. Maar ook op evenementen als Vrienden van Amstel Live, ABN Amro World Tennis Tournament, TEFAF, Formule 1, KLM Open en festivals als Awakenings verzorgen onze teams de hospitality.


Samen met je team zorg je voor een vlekkeloze invulling van personeel voor al onze opdrachtgevers. Hierbij onderhoud je uiteraard veel contact met onze huidige opdrachtgevers, maar kijk je ook actief naar kansen bij potentiële opdrachtgevers.