top of page

Vacature (Technisch) Producer bij We Are Alive


We Are Live groeit en is per direct op zoek naar een fulltime (Technisch) Producer! Als middelpunt van onze producties ben je verantwoordelijk voor onze projecten van begin tot eind, met als eindresultaat professionele interactieve live shows en digitale events.


OVER WE ARE LIVE

Wij geloven in de kracht van live video. Interactief en verbonden, waar ook ter wereld. Live video zit in ons DNA: sinds 2008 werken we met topmerken aan hoogwaardige live video content. Door de invloed van COVID-19 is het belang van live video enorm gegroeid. Wij helpen onze klanten om zich te onderscheiden door middel van professionele en boeiende digital experiences.


We Are Live ontfermt zich over het hele proces van live video programma's en digitale events: van advies en concept tot de uitvoering en analytics. De focus van ons team ligt op concept, advies en productie. Voor het technische gedeelte werken we vaste professionele partners.

We Are Live is in 2008 opgericht door Marck Feller, en wordt geleid door Thomas Mulder. We zijn een zustermerk van online video producent Level V. Met een compact kernteam en een grote schil aan freelance specialisten adviseren, ontwikkelingen en produceren we digitale events. Dit doen we voor merken zoals The Next Web, Adyen, Nespresso, Google en vele anderen.


VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als (Technisch) Producer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze projecten van begin tot eind:

  • Je stelt samen met de Managing Director en/of Managing Partner een offerte op en bespreekt deze samen met de klant

  • Je bent aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor duidelijke communicatie over de voortgang en verdere verloop van het project

  • Je bepaalt samen met de regisseur de creatieve en technische opzet

  • Je stelt per project het perfecte team samen

  • Je stuurt het team aan tijdens de voorbereiding en de uitvoering van het project

  • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de financiële afwikkeling.

PROFIEL

Waar zijn we naar op zoek? Jij...