top of page

Vacature Strategisch Eventmanager bij Provincie Zuid-HollandAbout the job

Weet jij hoe je van elk evenement een onvergetelijke ervaring maakt? In deze functie ben je de drijvende kracht achter de planning, organisatie en uitvoering van diverse evenementen en bijeenkomsten die de provincie tot leven brengen. Je krijgt de kans om creatieve concepten te bedenken en ze werkelijkheid te laten worden. Hierdoor speel je een belangrijke rol in grote maatschappelijke thema’s. Heb je een neus voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en goed relatiemanagement? Reageer dan snel!


Dit ga je doen


Als strategisch relatie- en eventmanager zorg je ervoor dat al onze evenementen een succes zijn. Daarom werk je mee aan de voorbereiding, realisatie én evaluatie van de strategische relatie evenementen van de provincie Zuid-Holland. Dit zijn omvangrijke en complexe evenementen die gericht zijn op de zakelijke relaties van de Provincie Zuid-Holland die werken op bestuurlijk of directieniveau. Het is aan jou om vorm en inhoud op een juiste, gestructureerde manier samen te brengen met een creatief concept zodat de gestelde doelen worden bereikt. Jij weet welke leveranciers we moeten benaderen en hoe het registratieproces effectief ingericht dient te worden. Je stelt draaiboeken op en bewaakt de deadlines en budgetten. Bovendien zorg je na afloop voor een gedegen evaluatie over het event én het organisatieproces. Want zo wordt het volgende event een nóg groter succes!


De organisatie van strategische relatie evenementen doe je bijna nooit alleen. Naast de rol van eventmanager vervul je daarom ook vaak een coördinerende rol richting de betrokken projectteamleden. Met jouw enthousiasme neem je het voortouw. Want het is jouw taak om ervoor te zorgen dat jullie samen het concept tot leven brengen en dat elk teamlid zijn taken en verantwoordelijkheden kent. Daarnaast is het belangrijk dat je de betrokken stakeholder(s) goed informeert over de voortgang. Je stemt voortdurend af met je opdrachtgevers, zowel ambtelijk als bestuurlijk. Vandaar dat het belangrijk is dat je een neus voor politiek-bestuurlijke verhoudingen hebt. Dat maakt de functie extra uitdagend.


Dit maakt de functie interessant

 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de meeste omvangrijke events van de provincie Zuid-Holland;

 • Er is veel afwisseling in je werk door de brede verantwoordelijkheid. Vanaf de conceptontwikkeling tot en met de productie ben jij aan zet;

 • In deze functie heb je veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Maar per evenement werk je met een team waar je vaak als projectleiders de trekker bent;

 • Je bouwt een groot intern en extern netwerk op;

 • met de organisatie van evenementen lever je een bijdrage aan het realiseren van grote maatschappelijke opgaven rondom thema’s als energie, woningbouw, landbouw, stikstof, bereikbaarheid en economie.

Dit is jouw profiel


Mensen omschrijven jou als creatief, enthousiast en gestructureerd. Organiseren zit in je bloed en plannen gaat je gemakkelijk af. Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling. Verder bouw je makkelijk intern en extern een netwerk op en werk je graag met mensen samen. Je vindt het ook geen probleem om zelfstandig aan de slag te gaan. Ook denk je graag mee, zie je kansen en neem je initiatief om deze te verzilveren. Je zit niet graag stil en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Soms zijn de evenementen buiten de gebruikelijke werktijden of wordt er in drukte net wat meer van je verwacht, maar daar kun je goed tegen. Tenslotte ben je pragmatisch, resultaatgericht en pas je plannen eenvoudig aan wanneer daarom gevraagd wordt.


Verder neem je het volgende mee:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • minimaal 3 jaar ervaring in eventmanagement waarbij je diverse omvangrijke en complex evenementen hebt georganiseerd;

 • ervaring met het conceptueel uitdenken, uitwerken en uitvoeren van verschillende events. Hierbij ben je creatief en denk je out of the box;

 • je politiek en bestuurlijk sensitiviteit.

Dit bieden we

 • Salarisniveau: Salarisschaal 11

 • Maandsalaris exclusief IKB: min. € 3.935 - max. € 5.564

 • Jaarsalaris inclusief IKB: min. € 57.791 - max. € 81.712

 • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3% tot aan het einde van je schaal

 • Dienstverband: Tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast

 • Minimum aantal uur: 36

Daarnaast krijg je:

 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 22,37% bovenop jouw salaris. Dit kun je onder andere inzetten voor extra vrije tijd, studie of meer salaris;

 • De mogelijkheid om thuis je werkplek goed in te richten. Denk aan een bureau, beeldscherm en andere voorzieningen;

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- per 5 jaar. Ook kun je gebruik maken van ons interne trainingsaanbod van de PZH Akademie;

 • De ruimte om je werkweek flexibel in te delen. Samen met je collega’s bepaal je waar je werkt. Deels vanuit huis en deels op het provinciehuis. Dat geeft een goede werk- privébalans;

 • Bij ons is een fulltime werkweek 36 uur. Wil je meer werken? Dat kan in overleg, met een maximum van 40 uur. Je bouwt dan wekelijks extra verlof op.

Er zijn nog veel meer interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Hier vertellen we je er graag meer over.


Hier ga je werken


Bij de provincie werken we opgavegericht. Dit betekent dat we per opgave kijken welke mensen hier het beste een bijdrage aan kunnen leveren. Zo kunnen we ieders kwaliteiten goed benutten en zijn we als organisatie wendbaar en flexibel. Daarom kennen wij geen afdelingen, diensten, of directies. Iedereen werkt aan opgaven. In jouw geval ga je werken aan de opgave ‘Relatiemanagement en Evenementen’. Je werkt in een team met andere communicatiecollega’s in het vakgenootschap Communicatie. Vanuit dit vakgenootschap deel je kennis en ervaring zodat je kunt werken aan je professionele ontwikkeling. De leidinggevende van het vakgenootschap is je manager.

Meer details

Sluitingsdatum: 23 november 2023. Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Dan kun je contact opnemen met Jaap Wiersma, manager Communicatie op 06-55449777.


Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure dan kan je terecht bij Lauren Riethoff, recruiter, op 06-50171507.


Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten. Wacht daarom niet te lang met reageren!


Sollicitaties of cv’s die door (tussenkomst van) werving – en selectiebureaus worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Over de provincie

De provincie Zuid-Holland is niet alleen een mooi stukje Nederland, maar ook een interessante overheidsorganisatie. Als middenbestuur zitten we letterlijk tussen de Rijksoverheid en de gemeenten in. Praktischer dan het Rijk en een grotere scope dan een gemeente. Groot genoeg om echte impact in de regio te maken en klein genoeg voor korte lijnen, een platte organisatie en veel ruimte voor eigen inbreng van medewerkers. Samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke partners werken we aan oplossingen. Werken bij de provincie betekent dat jij hier een rol in speelt.


Als werkgever hebben wij vertrouwen in onze mensen en hun expertise. We zorgen goed voor je en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Maar je moet het wel zelf willen regelen en zelf keuzes durven maken. De kaders zijn niet altijd duidelijk. Je moet bij ons een beetje van zwemmen en persoonlijke ontwikkeling houden. Ook hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie. We streven naar een organisatie waarin iedereen zich veilig en thuis voelt, ongeacht afkomst, gender, seksuele oriëntatie, religie, leeftijd, sociaaleconomische achtergrond of arbeidsvermogen. Om die reden moedigen we iedereen aan te solliciteren die zich kan identificeren met het vacatureprofiel hierboven.

110 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page