top of page

Vacature Projectmanager MICE bij goMICE (full-time)Word jij dolenthousiast om onvergetelijke groepsreizen en krachtige events te realiseren voor een diversiteit aan branches en organisaties? En krijg jij ook energie van de dynamiek van een organisatiebureau waar geen enkele dag hetzelfde is?

Ben je daarnaast reislustig, nieuwsgierig, positief ingesteld, creatief en een communicatief vaardige teamplayer? Dan zou jij zomaar de nieuwe collega kunnen zijn die het goMICE team komt versterken!


Wie is goMICE?

goMICE is een zakelijk groepsreizen- en evenementenbureau opererend onder de vleugels van Global Travel Managementbureau, Uniglobe Alliance Travel.

Met ons team van enthousiaste professionals realiseren we meetings, incentives, concepts en events. Zowel online als offline en in binnen- en buitenland. goMICE is gevestigd in Rotterdam op de 38e verdieping van de Maastoren, aan de voet van de Erasmusbrug.

De mens achter goMICE

Onze opdrachtgevers kiezen goMICE omdat zij weten dat de aanvragen met veel passie en enthousiasme door het goMICE team opgepakt worden en de teamleden dagelijks het onderscheid willen en kunnen maken. De goMICE projectmanagers zetten net een stapje meer en denken mee met de opdrachtgever om nog meer uit hun LIVE of ONLINE moment te halen.