top of page

Vacature planner bij Verwiel en Wijngaard, UtrechtWord jij de nieuwe planner én teambuilder voor onze vestiging in Utrecht?

Team Planner gezocht in hartje Utrecht! Krijg jij maar geen genoeg van het oplossen van puzzels? Krijg jij energie van het werken in een hectische omgeving? Sta jij sterk in je schoenen? Ben jij stressbestendig en streef jij altijd in teamverband naar het beste eindresultaat? Dan ben jij die teambuilder die wij zoeken voor onze vestiging in hartje Utrecht!

Wat ga je doen bij ons? Samen met je collega’s zorg je voor een vlekkeloze invulling voor alle opdrachten. Je zorgt ervoor dat de klanten succes hebben en meer dan tevreden zijn. Je bewaakt de kwaliteit van je planning en het team en evalueert regelmatig. Kansen zie je en benut je. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning op jouw vestiging. Je coacht, motiveert en inspireert de hospitality medewerkers en je helpt bij het werven, selecteert en trainen van nieuwe hospitality medewerkers. Je houdt zowel in- als extern alle betrokken partijen op de hoogte van lopende zaken en ontwikkelingen.

Wie zijn wij eigenlijk? Wij, Verwiel & Wijngaard, zijn het leukste horeca uitzendbureau in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Al ruim 29 jaar leveren wij ijzersterke teams aan vaste cateraars en evenementenlocaties als Rotterdam Ahoy, het World Forum Den Haag, RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en DeFabrique. Maar ook op evenementen als Vrienden van Amstel Live, ABN Amro World Tennis Tournament, TEFAF, Formule 1, KLM Open en festivals als Awakenings verzorgen onze teams de hospitality.

Wat vraagt de dagelijkse rol van jou?

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau

  • Goed inlevingsvermogen