top of page

Vacature Online Marketeer bij Gooiland

Bijgewerkt op: 20 okt. 2021
Online Marketeer

Ben jij DE online marketeer die wij zoeken? Kan jij ons en onze doelgroepen elke keer weer verrassen met gave en inspirerende content? Ken jij Google beter dan Larry Page en Sergey Brin?

Solliciteer dan direct!!

Wat je gaat doen?

Je bent verantwoordelijk voor al onze social media kanalen, up-to-date houden van de websites en ontwikkelen van gave content. Uiteraard ben je ook creatief met het schrijven van nieuwsbrieven en kan je geweldige campagnes opzetten. Kort gezegd, jij bent verantwoordelijk hoe men ons digitaal ziet. SEO en SEA zijn ook geen vreemde termen voor je, nog sterker, Google analytics heb je eerder geopend dan je mail… Daarnaast werk je voorstellen uit in concrete (jar)plannen met begrotingen. Je houdt de trends en marktontwikkelingen bij en je onderzoekt en analyseert activiteiten.

Herken jij jezelf hier nog steeds in, lees dan verder…

Waar kom je te werken?

De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van onze evenementenlocatie. In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.

Functie-eisen?

  • Je hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau of Mbo met enkele jaren werkervaring in de hotellerie en/of eventbranche in de B2B-markt

  • Je haalt altijd het onderste uit de kan

  • Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen