top of page

Vacature Medewerker Events bij Tuned Hospitality (MOJO Concerts)Tuned Hospitality is een zelfstandig onderdeel binnen MOJO Concerts (onderdeel van Live Nation, een wereldwijde beursgenoteerde live entertainment organisatie). Tuned Hospitality verzorgt complete arrangementen bij concerten, festivals en andere evenementen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van hospitality is Tuned Hospitality verantwoordelijk voor de organisatie, het faciliteren, marketeren én coördineren van diverse VIP-arrangementen bij grote en kleine evenementen in onder andere de Ziggo Dome, Afas Live en de Johan Cruijff ArenA. Hierbij wordt zowel de zakelijke als particuliere markt bediend. Een kleine greep uit de evenementen waar Tuned Hospitality ook bij betrokken is: Symphonica in Rosso, North Sea Jazz Festival, Lowlands, Ariana Grande, Michael Bublé, P!nk en vele anderen.

Tuned Hospitality is op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker Events

De functie

Binnen het team van Tuned Hospitality heb je een belangrijke ondersteunende rol in de voorbereiding en uitvoering van de VIP-arrangementen. Deze kunnen variëren van een intieme ‘meet & greet’ voor 15 personen bij een show in de Ziggo Dome tot aan een grote outdoor show met wel 2000 VIP-pakketten (inclusief ‘Early entries’).

De rol is voornamelijk van administratieve en organisatorische aard, waarbij je nauw samenwerkt met diverse (interne) stakeholders. Je houdt de website bij, verzorgt mailings aan klanten en bent het eerste aanspreekpunt voor het beantwoorden van telefoontjes en e-mails van (internationale) gasten over de verschillende arrangementen. Soms ben je ook aanwezig tijdens evenementen om ondersteuning te bieden aan de projectleider of om zelf op te treden als aanspreekpunt. Een dynamische rol in de entertainment branch, waarbij je jezelf te allen tijde inzet om de VIP-gasten een optimale en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De kandidaat

Naast uiteraard een ontzettend gezellige collega, zijn wij op zoek naar een gestructureerd en georganiseerd persoon die goed overzicht kan houden én gastvrijheid door het bloed heeft stromen.

Deze functie zou mooi aansluiten na enige ervaring in een startersfunctie. Bij voorkeur ben je in het bezit van een HBO diploma Vrijetijdsmanagement, Hoger Hotelonderwijs, Hospitality & Evenementen Management of een vergelijkbare richting. Vanwege het vaak internationale karakter van onze evenementen en stakeholders is het belangrijk dat je je goed kan uitdrukken in de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Het is een grote pré als je horeca ervaring hebt en ook als je gedegen kennis hebt (van het commercieel inzetten) van Websites en Social Media. Daarnaast is goede kennis van Excel een must gezien de administratieve aard van de rol.

Wat bieden wij?

Tuned Hospitality is een dynamisch bedrijf waar altijd wat gebeurt en met leuke collega’s om mee samen te werken. Wij bieden wij een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor in eerste instantie één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De rol is voor 40 uur per week waarbij de werkzaamheden gedeeltelijk in de avonduren en weekenden kunnen plaatsvinden. De standplaats is Amsterdam.

Diversiteit

Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. Wij zijn er van overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie.

Reageren?

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 19 september 2021 je CV én motivatie onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Events’ uitsluitend per e-mail naar vacature@MOJO.nl. Voor meer informatie over de functie mail je ook naar bovenstaand mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page