top of page

Vacature international sales manager bij Oostwegel CollectionOostwegel Collection is op zoek naar een International Sales Manager voor het hoofdkantoor.

In de functie van Sales Manager vertegenwoordig je alle vier onze huizen. In deze commerciële functie, waarin je een zelfstandige rol krijgt binnen een dynamische werkomgeving, ben je onder meer verantwoordelijk voor het proactief benaderen van nieuwe gasten en bouw je een goede relatie op met onze bestaande gasten. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads en het onderhouden van contacten binnen alle marktsegmenten, maar met een focus op Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions (MICE). Je bent met name werkzaam voor de volgende source markets: België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Je legt bezoeken af, neemt deel aan beurzen en bent voortdurend in contact met relevante netwerken en partners. Je bezit het vermogen om onze hotels en restaurants onder de aandacht te brengen van gasten en hen hiervoor te enthousiasmeren. Het is onder andere jouw taak om met (potentiële) gasten mee te denken en te anticiperen op hun wensen, behoeften en vragen en op die manier loyaliteit te creëren. Verder bied je administratieve ondersteuning: onder meer door het voorbereiden van afspraken met gasten, het invoeren van (gast)gegevens in het systeem, het opstellen van bezoekverslagen en draag je zorg voor de schriftelijke vastlegging van afspraken.

Je stelt analyseert en signaleert trends in de markt en brengt deze in kaart. Samen met de rest van het sales team draag je bij aan de strategie en het plan van aanpak voor het sales plan, hierbij neem je deel aan commerciële meetings waarin je acties aandraagt en voortgang rapporteert.