top of page

Vacature event communication consultant bij Momice AgencyMomice is een jong, snelgroeiend bedrijf dat software ontwikkelt voor bedrijven die zakelijke events organiseren. We zijn de startup-fase ontgroeid en zitten midden in de scale-up fase. Momice is een van de populairste event software aanbieders in Nederland en we werken voor veel verschillende klanten: corporates zoals ABN AMRO, KLM en ServiceNow, maar ook MKB en eventbureaus. De markt voor event software is jong en biedt nog veel groeimogelijkheden.

Momice Agency

Momice biedt naast de gebruiksvriendelijke software ook een extra service: Momice Agency. De event consultants van Momice Agency zorgen voor een vlekkeloze communicatie, registratie, interactie en evaluatie van een event. Dit doen ze door middel van de Momice Methode. Zij verzorgen de mail campagnes (van uitnodiging tot bedankmail), ontwikkelen een professionele event website voor de bezoekers en zorgen dat alle deadlines en doelstellingen helder zijn en behaald worden.

Over de software

Met Momice kunnen eventprofessionals heel eenvoudig de registratie en communicatie van zakelijke online, hybride en fysieke events stroomlijnen. De organisator kan tickets verkopen, een event website maken, uitnodigingen versturen, registraties automatiseren, interactie met het publiek verzorgen en enquêtes afnemen. Momice is een SaaS (Software as a Service) bedrijf – dit betekent innovatie en technologie, maar ook ‘goed zorgen voor de klant’ om het maximale uit hun events te halen. Je werkt in een team met twee collega’s (Neal Stalenburg en Rewien Algoo) die je eerst helemaal wegwijs maken in de software. Daarna ga je zelfstandig je eigen projecten uitvoeren. Je begeleidt de klanten van de aanvraag tot en met de evaluatie na het event. Uiteraard zijn je collega’s niet ver weg: we zijn een hecht team dat met elkaar meedenkt, om zo van elkaar te leren en de klant van het beste advies te voorzie