top of page

Vacature Business Development Representative bij MomiceMomice is een jong, snelgroeiend bedrijf dat software ontwikkelt voor bedrijven die zakelijke events organiseren. We zijn de startup-fase ontgroeid en zitten midden in de scale-up fase. Momice is een van de populairste event software aanbieders in Nederland en we werken voor veel verschillende klanten: corporates zoals ABN AMRO, KLM en ServiceNow, maar ook MKB en eventbureaus. De markt voor event software is jong en biedt nog veel groeimogelijkheden.

Over de software

Met Momice kunnen eventprofessionals heel eenvoudig de registratie en communicatie van zakelijke online, hybride en fysieke events stroomlijnen. De organisator kan tickets verkopen, een event website maken, uitnodigingen versturen, registraties automatiseren, interactie met het publiek verzorgen en enquêtes afnemen. Momice is een SaaS (Software as a Service) bedrijf – dit betekent innovatie en technologie, maar ook ‘goed zorgen voor de klant’ om het maximale uit hun events te halen.

Jouw rol

Als Business Development Rep bij Momice ben je de eerste persoon die potentiële klanten spreekt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf én je legt de basis voor de relatie met deze potentiële gebruiker. Geholpen door nieuwsgierigheid, oprechte interesse en ons CRM-systeem Hubspot, maak je het onderscheid in interessante en minder interessante contacten. Je benadert deze mensen pro-actief via mail, telefoon of social media – daar ben je vrij in. Jouw doel is om de leads te geven wat ze nodig hebben om ze verder begeleiden in de SaaS sales funnel en uiteindelijk klaar te stomen om Momice in te willen zetten.

Verder heb je de vrijheid om te ontdekken en onderzoeken waar kansen liggen voor Momice. Ook de samenwerking met andere teams is een vast onderdeel van jouw rol. De synergie tussen Marketing, Sales, Customer Succes en Customer Support is essentieel voor een waardevolle en plezierige gebruikerservaring. En die begint dus bij jou!

Je werkt veel samen met

Jasper: commercieel directeur

Christiaan: sales

Sven: marketing

Chaim, Eva en Naomi: customer success

Wat zijn de vereisten