top of page

Oprichters Sprekershuys openen nieuwe opnamestudio Studio Werkspoor

Bijgewerkt op: 18 mei 2022


Vanaf 1 maart 2021 lanceert Studio Werkspoor als nieuwe opnamestudio vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Online events, webinars, podcast en meer Studio ​Werkspoor is een opnamestudio voor online (interactieve) events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties. De studio is zo ingericht en uitgerust met high-end materialen, dat je direct live kunt met jouw verhaal. De studio heeft een modulaire set-up ​voor verschillende online formats, van een rondetafelgesprek en huiskamer-setting tot een presentatie met scherm of presentator met desk.

Pakketten De klant kan kiezen uit drie pakketten waarin technische specificaties en ondersteuning zijn vastgelegd. Hiermee is de studio toegankelijk voor klanten die met één spreker en camera aan de slag willen, maar ook wanneer je met meer mensen een event wilt hosten. De studio is onder andere voorzien van drie camera’s, streaming, draadloze microfoons, verschillende beeldschermen en live chatfuncties. Een op maat offerte en studio indeling is natuurlijk ook mogelijk.

Expertise Met de ervaring in het organiseren van online (interactieve) events biedt Werkspoor Studio technische ondersteuning bij het faciliteren van ieder event, webinar of podcast. Daarnaast kunnen wij de professionele grafische vormgeving verzorgen van het online event, videoproductie of webinar in de gewenste huisstijl. Het is ook mogelijk om een showreel, aftermovie of compilatievideo te laten maken.

Locatie De opnamestudio bevindt zich op een bijzondere locatie. De voormalige machinefabriek vormt het perfecte decor voor diverse fysieke evenementen en in de aangelegen studio van het Sprekershuys is nu dus ook een opnamestudio gebouwd. Studio Werkspoor is centraal gelegen in Utrecht.

Kijk op de website voor meer informatie.19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page