top of page

Nieuw lid: Nouschka Griep | Beurs van Berlage


Foto Nouschka Griep
Nouschka Griep

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Iedereen mag mij bellen voor het organiseren van een bijzonder congres of event boven de 200 gasten bij een ‘one in a million’ conference location. De uniekheid van de Beurs van Berlage vind ik namelijk toch echt de vijfsterrenkwaliteit, bij elke aanvraag kijken hoe we de klant kunnen verrassen en dat de klant vertrekt met een +1 gevoel zoals wij dat noemen. Mijn focus als Sales Manager ligt voornamelijk op de UK en DE markt, de mogelijkheid om hierover te sparren, ideeën en kennis uit te wisselen hoe deze markt verder aan te trekken is altijd iets waarvoor ik op neem.
Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

​Ik ben iemand die het meest kan genieten van een dag die nog helemaal vrij is en ineens wordt gevuld met allemaal spontane afspraken met familie, vrienden of mijn lieftallige vriend.


Ook kan ik erg genieten van nieuwe gerechten uit proberen in de keuken. Hoe de keuken erna eruitziet is alleen wat minder😉.

150 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page