top of page

Nieuw lid: Martine de Bruin | Claus


foto Martine de Bruin
Martine de Bruin

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Iedereen die gezellig wil aansluiten op de vrijmibo bij Claus mag mij bellen! Ik hou van een gezellig glas wijn bij ons aan de bar in ons sfeervolle Braziliaanse restaurant, dit is de plek om successen van de voorafgaande week te delen. Een mooi verkocht event, een vlekkeloos verlopen uitvoering voor een van onze trouwe opdrachtgevers of een toffe samenwerking tussen onze sales afdeling voor events en die van ons Courtyard by Marriott Hotel! En is de week wat minder verlopen dan worden hier de plannen gesmeed voor de week daarop.


Dit is wat mensen nog niet van mij wisten:

Dat ik me als een vis in het water voel in de eventbranche. Dat ik een driedaags congres met net zoveel plezier oppak als een bruiloft met alle toeters en bellen. Dat ik een simpele vergadering net dat extra persoonlijke gevoel meegeef en een voor een te gek personeelsfeest een aansluitend culinair concept bedenk. En het mooie is, dat kan allemaal bij Claus Park Collection!


137 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page