top of page

Nieuw lid: Marinka Huijser | Buitenplaats Doornburgh & restaurant DeZustersMarinka Huijser, Manager Sales & Events | Buitenplaats Doornburgh & DeZusters

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Als ze even behoefte hebben aan een dagelijkse portie positiviteit, bel mij! En zonder gekheid natuurlijk ook als op zoek zijn naar een prachtige locatie met cultuur, architectuur, kunst & heerlijk eten in een voormalig klooster; een parel aan de Vecht in Maarssen.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Tijdens de coronapandemie ben ik omgeschoold tot kinderslaapcoach om ouders te helpen met hun onrustige & slechtslapende kindjes. Maar stiekem verlangde ik toch ook weer terug naar de branche waar ik zo gek op ben! Dus nu doe ik het allebei 😊

 

Maak een connectie met Marinka via Linked-in


Welkom bij G14, Marinka!19 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page