top of page

Nieuw lid: Kim van der Wal | Van der Valk Den Haag-Wassenaar


Kim van der Wal, Van der Valk Den Haag-Wassenaar

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Voor de organisatie van een uitstekend evenement natuurlijk! 🙂

Van der Valk hotel Den Haag – Wassenaar is onlangs gerenoveerd en beschikt over 14 moderne vergaderruimtes. Of het nu gaat om een congres of bedrijfsfeest, alles is mogelijk!

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Ik geniet enorm van het strand, met mijn voeten in het zand en de zon op mijn gezicht. Van kleins af aan heb ik op het strand gewerkt en het bezorgen van een onvergetelijke ervaring aan gasten geeft me enorm veel voldoening!

Je kan mij ook altijd wakker maken voor een glaasje cava! 😊

 

Maak een connectie met Kim via Linked-in


Welkom bij G14, Kim!14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page