top of page

Nieuw lid: Dimitri Nashid Khali | Time to SpeakDimitri Nashid Khali, mede-eigenaar | Time to Speak

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Onze bedrijvengroep Time to Speak Group bestaat uit meerdere bedrijven die allemaal event gerelateerd zijn:

  • Time to Speak: Concept en productie van online/hybride/live (zakelijke) events;

  • SEM productions: Eventtechniek voor zowel zakelijke als publieksevents;

  • Time Star Media: Maakt content voor events en organisaties (foto/video/visuals/podcasts/talkshows).

Het mooie van onze bedrijvengroep is dat we enorm veel verschillende soorten kennis in huis hebben. We werken met ongeveer 40 eigen mensen aan de mooiste events!

Ik ben zelf gespecialiseerd in het conceptuele ontwerp en de (technische) productie van events. Vaak werk ik als verlengstuk van een organisator die een groot, bijzonder en/of complex event aan het organiseren is. Vanuit de doelen en kaders schrijf ik een concept, maak ik een ontwerp en zorg er vervolgens voor dat het plan tot in perfectie wordt uitgevoerd. De ene keer voer ik een deel uit, bijvoorbeeld alleen de technische productie. De andere keer het gehele traject.

Je mag mij altijd bellen voor hulp of vragen. Ik help je graag verder met mijn kennis, ervaring en/of netwerk!

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Wat de meeste mensen niet weten is dat ik op mijn 17e begonnen ben met mijn bedrijf en dus inmiddels al heel wat jaren in de eventwereld meedraai. In mijn vrije tijd hou ik enorm van lekker eten, vooral van sushi en BBQ-en. Verder speel ik regelmatig een potje padel en hou ik van avontuurlijke reizen.

We komen elkaar vast snel een keer tegen!

 

Maak een connectie met Dimitri via Linked-in


Welkom bij G14, Dimitri!21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page