top of page

Nieuw lid: Allegra Voss | Jaarbeurs MeetUpAllegra Voss, Accountmanager | Jaarbeurs MeetUp

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen, dus andere leden mogen altijd bellen om onder het genot van een thee of een lekker glas wijn ervaringen met elkaar te delen. Mocht je daarnaast ook opzoek zijn naar een vergader & congres locatie in het hart van Nederland, dan geef ik je graag een rondleiding bij Jaarbeurs MeetUp! Met 30 zalen variërend in capaciteit van 6 tot 240 personen zijn er voldoende mogelijkheden voor verschillende soorten bijeenkomsten.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Ik heb een voorliefde voor countrymuziek 🤠 Ik geef de schuld aan mijn Amerikaanse genen!

 

Maak een connectie met Allegra via Linked-in


Welkom bij G14, Allegra!20 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page