top of page

ID310 gaat verder als THE GROUNDBREAKERS

Sinds maart 2020 staat de wereld op zijn kop en is er veel gebeurd in de evenementenbranche. De crisis heeft ons letterlijk ‘on hold’ gezet en hoewel we daar van balen, heeft het ook de tijd gebracht om na te denken over ons bestaansrecht. Waar zijn wij als bureau écht goed in? Hoe willen we de toekomst in als bedrijf? Waar kunnen wij het verschil maken?

Dit heeft geleid tot een grootse stap: na maar liefst vijftien jaar stopt evenementenbureau ID310. Vandaag markeert voor ons het einde van een tijdperk, maar ook het begin van iets bijzonders. We gaan namelijk verder als THE GROUNDBREAKERS: het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland! Een groene koerswijziging waarbij we blijven doen waar we het beste in zijn: merkactivaties in de publieke ruimte. Het verschil is echter dat we de productie van merkactivaties op een zo duurzaam mogelijke manier invullen. En dat is een primeur in de evenementenbranche!

Het is natuurlijk spannend om het roer om te gooien, maar het voelt voor ons als het juiste moment om deze stap te zetten. Alles wat we organiseren en produceren is in de basis voor één live moment, dat maakt een evenement al snel niet duurzaam. Het verduurzamen van onze branche wordt daardoor vaak als te ingewikkeld beschouwd, maar het is niet onmogelijk! Wij hebben de afgelopen maanden met ons team hard gewerkt aan de vernieuwing van onze bedrijfsprocessen en zijn nu zover om deze grootse stap te zetten. De huidige crisis zorgt ervoor dat steeds meer mensen en bedrijven omgevingsbewust zijn geworden en vinden dat we niet langer op deze manier met de aarde kunnen omgaan. De balans is zoek en de grondstoffen raken langzaamaan op; aanleiding genoeg om onze werkwijze te gaan aanpassen. Met The Groundbreakers willen wij hier een bijdrage aan leveren en laten zien dat je als merk impact kan creëren op een manier die de aarde weinig schade brengt.

Om deze boodschap kracht bij te zetten, hebben we onze eigen merkactivatie georganiseerd in de binnenstad van Utrecht. Bekijk de video van onze guerrilla activatie ‘big impact, small footprint’ hier:


Ben je benieuwd bent naar de manier waarop The Groundbreakers groene merkactivaties gaan organiseren? Daarover lees je alles op de gloednieuwe website: thegroundbreakers.nl.30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page