top of page

Annemarie Engels

Meer acties

Profiel

Lid sinds: 8 feb. 2021

Over
0 Like ontvangen
0 Opmerking
0 Beste antwoord

Key Accountmanager Johan Cruijff ArenA


"Connecting people to drive sustainable business growth"

Ik maak als commercieel manager in de corporate & MICE markt het verschil doordat ik zeer sensitief ben voor politieke verhoudingen binnen organisaties en daardoor kan ik gemakkelijk schakelen met diverse functieniveaus waaronder C-level. Ik heb mijzelf een natuurlijke manier van communiceren eigen gemaakt en heb oog voor de zakelijke doelstelling van relaties (ROI). Bij het opbouwen van een relatie gaat bij mij de kwaliteit altijd voor kwantiteit en lange termijn voor korte termijn. Ik ben een netwerker en verbinder pur sang.


Op commercieel vlak ben ik een vastbijter, accepteer niet zomaar ‘nee’ en alles moet altijd een hoger doel hebben bij mij. Ik ben gericht op het behalen van mijn targets, zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen (win-win). Ik ben een creatieve verkoper, ik denk altijd buiten de kaders en weet op die manier te verbinden/ partnerships te creëren.


Op operationeel vlak ben ik als projectmanager probleemoplossend en daadkrachtig van aard. Ik ben een self-manager met een can-do mentaliteit en volgens anderen werkt mijn enthousiasme doorgaans aanstekelijk.

bottom of page