top of page

Diewertje Reekers I goMICE

Meer acties

Mijn profiel

Aangesloten sinds: 20 okt. 2020

Deze drie eigenschappen omschrijven mij het beste:
0 Like ontvangen
0 Opmerking
0 Beste antwoord

Hey hey! Leuk je te ontmoeten bij de G14! Ik ben al sinds 2014 actief lid bij de G14 en ga (race) altijd met veel plezier naar onze meetings en events. Super leerzaam en wat een mooi en fijn netwerk hebben wij met elkaar!


Ik hobbel zelf al sinds mijn stage in 2006 binnen de eventbranche rond en heb, met hier en daar wat job-hops, altijd gewerkt binnen events, entertainment, (incentive)reizen en communicatie.


Ik ben dol op reizen, nieuwe plekken ontdekken en wordt heel blij van mooie, creatieve plannen maken en mensen hiervoor te enthousiasmeren. I love it when a plan comes together! Dat gevoel tijdens of na een event of reis, wanneer alles zoals ik het had bedacht, als een puzzel in elkaar valt. i love it!


Uiteraard betekent dat in onze branche ook dat je soms 10 kanten tegelijk op rent. Maar met de jaren leer je ook wel weer beter doseren, en ervaar je waar je kracht (en beperking) ligt. Dus ben je nieuw, veteraan, leverancier, opdrachtgever of ook een bureau-tijger.. Ik vind het altijd leuk te sparren over ons vak of je mee te nemen in de ins en outs van ons (maffe, te gekke, wervelende) organisatie-vak en onze ambities.


See you!

bottom of page