top of page

Vacatures helpdesk en consultants Smart Event Manager bij Voorraedt
Vacature applicatieconsultant

Wil je in een professioneel team werken en beleef je er plezier aan klanten uitstekende service te bieden? Houd je van klantcontact maar vind je techniek ook interessant? Dan is dit de ideale baan voor jou!


WERKZAAMHEDEN

Je gaat aan de slag binnen het supportteam voor Smart Event Manager bij Voorraedt. Je begint in het team van de helpdesk en ondersteunt klanten bij functionele vragen over de software. Zodra je de software goed hebt leren kennen zal je de complexere inrichtingsvraagstukken gaan beantwoorden. Vervolgens begeleid je implementaties van Smart Event Manager, waarbij je adviseert over de inrichting van de software en opleiding geeft aan gebruikers.

Naast de functionele vraagstukken houd jij je bezig met de techniek. Daar wordt je goed bij begeleid, zodat je dit snel zult leren. Je voert installaties van de software uit, onderzoekt bugmeldingen en specificeert deze helder voor de ontwikkelaars.

Het is een afwisselende functie waarbij je continu in contact bent met de gebruikers van de software zodat je zelf de enthousiaste reacties kunt ervaren!

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Naarmate je meer kennis over Smart Event Manager software verwerft, kun je steeds grotere implementaties gaan verzorgen en je verdiepen in meer modules. Ook kun je trainingen geven of presentaties houden tijdens gebruikersbijeenkomsten. Daarnaast kun je meer betrokken raken bij de verdere ontwikkeling van de software door het afstemmen en ontwerpen van nieuwe functionaliteit.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

• Minimaal hbo-opleiding

• 32 tot 40 uur per week

• Affiniteit met software

• Klant- èn resultaatgericht

• Goede communicatieve vaardigheden in spraak en schrift

• Zeer nauwkeurig, analytisch en perfectionistisch

• Ervaring met Smart Event Manager is een pre

• Ervaring met de horeca of evenementenbranche is een pre

Vooraedt is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een bijdrage kunnen leveren aan ons support- of ontwikkelteam! Bekijk de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Interesse? Neem contact op met Jenneke Gjaltema via jenneke@voorraedt.nl of telefonisch op 0320-244126.

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page