top of page

Vacature Supportmedewerker bij VoorraedtWil je in een professioneel team werken en beleef je plezier aan klanten uitstekende service te bieden? Houd je van klantcontact maar vind je techniek ook interessant? Dan is dit de ideale baan voor jou!


WERKZAAMHEDEN

Je gaat aan de slag binnen het supportteam voor Smart Event Manager bij Voorraedt. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van Smart Event Manager software. Functionele vragen over de bediening van de software handel je direct zelf af en je helpt gebruikers bij de inrichting van de software.

Naast de functionele helpdesk houd jij je bezig met de techniek. Daar word je goed bij begeleid, zodat je dit snel zult leren. Je voert installaties van de software uit, onderzoekt bugmeldingen en specificeert deze helder voor de ontwikkelaars.

Het is een afwisselende functie waarbij je continu in contact bent met de gebruikers van de software zodat je zelf de enthousiaste reacties kunt ervaren!

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Naarmate je meer kennis over Smart Event Manager software verwerft kun je doorgroeien naar de functie van applicatieconsultant. Je kunt trainingen gaan geven, implementaties doen of presentaties houden tijdens gebruikersbijeenkomsten. Daarnaast kun je meer betrokken raken bij de verdere ontwikkeling van de software door het afstemmen en ontwerpen van nieuwe functionaliteit.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Hbo werk- en denkniveau

  • Minimaal 32 uur per week

  • Affiniteit met software

  • Klant- èn resultaatgericht

  • Goede communicatieve vaardigheden in spraak en schrift

  • Zeer nauwkeurig, analytisch en perfectionistisch

  • Ervaring met Smart Event Manager is een pre

  • Ervaring met de horeca van evenementenbranche is een pre


VOORRAEDT

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met ‘platte’ organisatiestructuur dat uitgebreide reserveringssoftware ontwikkelt voor de evenementenbranche. De software is een alles-in-één oplossing voor deze branche. Van het beheren van reserveringen tot facturen, personeelsplanning, relatiebeheer en management rapportages. Zowel op de desktop, online als op smartphones en tablets.

Veel toonaangevende locaties in Nederland maken gebruik van onze software en we hebben een sterke naam in de branche. Ons enthousiaste team is zeer gedreven, klantgericht en flexibel. Dit vormt de sleutel tot het succes van Smart Event Manager.Interesse? Neem contact op met Jenneke Gjaltema via jenneke@voorraedt.nl of telefonisch op 0320-244126.


Bekijk ook de vacature Communicatiemedewerker Kenniscentrum en de vacature Applicatieconsultant op de website van Voorraedt.

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page