top of page

Vacature: Senior Project Manager Events bij effectgroep

Sommigen beweren dat het de mooiste baan is die je kunt hebben, daar ben jij het helemaal mee eens. De dynamiek, dagelijkse afwisseling en uitdagingen: dat is precies waar jij vlinders van krijgt. Ben jij die senior Project Manager Events die wij zoeken? Zet jouw volgende stap bij ons! Solliciteer kan tot vrijdag 12 juli.


Een congrestival voor de overheid, een kick off voor 500 collega’s of een feest voor 1000 klanten. De voorbereiding, inhoud, planning, budgettering…. jij draagt die productie. Leveranciers willen graag met én voor jou werken en zetten door jouw aanpak dat belangrijke extra stapje. Opdrachtgevers hebben eindeloos vertrouwen in jouw planning en draaiboek en zien tijdens de productie hoe je alle touwtjes stevig in handen hebt. Na afloop van de productie geniet jij - moe en voldaan - van alweer een mooi event.


WIE ZIJN WIJ?

We zijn een leading event agency en met bijna dertig collega’s werken we voor wereldse merken en landelijke spelers zoals Netflix, Fox, HP, Baker Tilly, CRM Partners en FNV. We richten ons op corporate events en festivals, brand activations en congressen voor (semi) overheid. Met ons team kunnen wij alle aspecten voor, tijdens en na afloop van het event invullen. Van creatief concept tot feilloze organisatie en uitvoering. En van handige registratie website tot designs van branding en signing. 


WIE BEN JIJ?

Jij bént Project Management. Jij draagt het event. Je bent positief, energiek en bent uitstekend in staat het overzicht te bewaken zoals niemand anders dat kan. Jij owned je projecten en bouwt zo aan een langdurige relatie met je klanten. Jij hebt je gevestigd in de eventbranche en bent here to stay: je hebt een netwerk waar je op kunt vertrouwen. Je ziet altijd het grotere geheel, met een scherp oog voor detail. Je begrijpt dat events communicatie zijn en denkt graag mee over de inhoud.


Uit je comfortzone, helemaal in je element: je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen - dit doe je op dagelijkse basis en zowel zelfstandig als met één of meerdere collega’s.

Hard werken vind je heerlijk en kantoortijden zijn wat jou betreft overrated. De beste events vinden tenslotte ook plaats in de avonden en in het weekend. Je hebt oog voor de opdracht én voor je omgeving: je collega’s, leveranciers en je klanten. Je snapt dat aan het eind van de dag we bij effectgroep niet alleen maar voor een klant, maar mét een klant willen werken.


WAT GA JE DOEN?

Organiseren, plannen & regisseren van meerdere en grotere evenementen tegelijkertijd. Je bent verantwoordelijk voor zo’n 15 events op jaarbasis, variërend van een groots jubileumfeest tot een corporate festival en van een inhoudelijke congres tot een meerdaagse kick off. Je hebt de touwtjes in handen en houdt alle ballen in de lucht. Met een strakke planning en stevige structuur werk je toe naar een top event. Uiteraard ben je bij de uitvoering aanwezig vanaf opbouw tot afbouw. En zorg je voor strakke budgettering van inkoop en inhuur derden.


Een belangrijk aspect van je werk is het klantcontact. Bij elk project heb je regelmatig contact met de opdrachtgever. Dat zijn vaak marketing- en communicatie professionals, corporate event managers of MT/directies. Aan de andere kant heb je intensief contact met je leveranciers, zoals catering, techniek, sprekers, artiesten, hostessen en locatie. 


DE KLEINE LETTERTJES

 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring. Bureau ervaring is een dikke pré!

 • Woonachtig in midden Nederland, regio Utrecht.

 • Fulltime beschikbaar

 • HBO werk- en denkniveau

 • Rijbewijs B


ONS AANBOD

 • Een uitdagende baan bij een groeiend creatief bureau.

 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij je leeftijd en ervaring. 

 • Een auto van de zaak (vandaar dat rijbewijs:-).  Een macbook van de zaak.

 • Mobiele telefoonvergoeding.

 • Pensioenregeling of pensioencompensatie.

 • Een verdomd gezellige lunchtafel.3 V’s: vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

 • Een enthousiast team met liefhebbers van het vak. 


SOLLICITEREN!

Klinkt goed, nietwaar?

Als je onze liefde voor live deelt, deel dan jouw sollicitatie met ons! 

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Feico Haveman via feico@effectgroep.nl of 030 - 41 00 790. Solliciteren kan uitsluitend via dit formulier. Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan onze website.


Bekijk hier de vacature op de effectgroep website.


effectgroep

Van Deventerlaan 31-51 3528 AG Utrecht


 

98 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page