top of page

Vacature: Senior Project Manager Events bij effectgroep

Sommigen beweren dat het de mooiste baan is die je kunt hebben, daar ben jij het helemaal mee eens. De dynamiek, dagelijkse afwisseling en uitdagingen: dat is precies waar jij vlinders van krijgt. Ben jij die senior Project Manager Events die wij zoeken? Zet jouw volgende stap bij ons! Solliciteer kan tot vrijdag 12 juli.


Een congrestival voor de overheid, een kick off voor 500 collega’s of een feest voor 1000 klanten. De voorbereiding, inhoud, planning, budgettering…. jij draagt die productie. Leveranciers willen graag met én voor jou werken en zetten door jouw aanpak dat belangrijke extra stapje. Opdrachtgevers hebben eindeloos vertrouwen in jouw planning en draaiboek en zien tijdens de productie hoe je alle touwtjes stevig in handen hebt. Na afloop van de productie geniet jij - moe en voldaan - van alweer een mooi event.


WIE ZIJN WIJ?

We zijn een leading event agency en met bijna dertig collega’s werken we voor wereldse merken en landelijke spelers zoals Netflix, Fox, HP, Baker Tilly, CRM Partners en FNV. We richten ons op corporate events en festivals, brand activations en congressen voor (semi) overheid. Met ons team kunnen wij alle aspecten voor, tijdens en na afloop van het event invullen. Van creatief concept tot feilloze organisatie en uitvoering. En van handige registratie website tot designs van branding en signing. 


WIE BEN JIJ?

Jij bént Project Management. Jij draagt het event. Je bent positief, energiek en bent uitstekend in staat het overzicht te bewaken zoals niemand anders dat kan. Jij owned je projecten en bouwt zo aan een langdurige relatie met je klanten. Jij hebt je gevestigd in de eventbranche en bent here to stay: je hebt een netwerk waar je op kunt vertrouwen. Je ziet altijd het grotere geheel, met een scherp oog voor detail. Je begrijpt dat events communicatie zijn en denkt graag mee over de inhoud.


Uit je comfortzone, helemaal in je element: je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen - dit doe je op dagelijkse basis en zowel zelfstandig als met één of meerdere collega’s.

Hard werken vind je heerlijk en kantoortijden zijn wat jou betreft overrated. De beste events vinden tenslotte ook plaats in de avonden en in het weekend. Je hebt oog voor de opdracht én voor je omgeving: je collega’s, leveranciers en je klanten. Je snapt dat aan het eind van de dag we bij effectgroep niet alleen maar voor een klant, maar mét een klant willen werken.