top of page

Vacature: Senior Event Manager bij The Food Line-up

The Food Line-up is op zoek naar een Senior Event Manager. Solliciteren kan dit hele jaar door te e-mailen naar pien@thefoodlineup.nl of te bellen met het hoofdkantoor op: 020- 26 15 235. Bekijk hieronder de vacature:

The Food Line-up

Wij zijn The Food Line-up: een creatief en baanbrekend cateringbureau. Het is onze missie om jou beter eten te laten ontdekken op evenementen. Geniaal lekker, met een duurzaam DNA en van kop tot staart geregeld.

Wij pakken catering anders aan. In plaats van te werken met een vaste chef gebruiken wij ons netwerk van 150 zelfstandige chefs en foodfanaten om geniaal lekker eten te serveren. Voor ieder evenement verzinnen wij een passende line-up die varieert van pizzamakers die jaarlijks bijgespijkerd worden in Napels tot jonge talent uit Michelinster-keukens. Wij denken mee vanuit de inhoud van het evenement en maken een passend, cretaief en duurzaam menu.


We zijn op zoek naar een Senior Event Manager om ons team te komen versterken!


Werkzaamheden

Ieder evenement is altijd weer net anders en vereist daarom jouw scherpte, persoonlijke aandacht en kritische blik. Om goed te kunnen communiceren met alle betrokken partijen ben je tactvol, zelfverzekerd en je staat stevig in je schoenen. De eventmanagers met een snelle geest en een vermogen om beslissingen te nemen, zijn de echte leiders van de sector. Indien er last minute beslissingen worden gemaakt of gevraagd op het evenement dien jij in te schatten wat haalbaar is. We vragen je ten alle tijden om mee te denken met de opdrachtgever maar ook om realistisch te zijn indien wij hierdoor in de knoop komen met bijvoorbeeld de keuken of service. Ten alle tijden ben jij goed ingelezen in het evenement: van het draaiboek, tot menu, plattegronden en leverschema. Zo kun je jouw kritische vragen vooraf stellen en komen we samen nog beter beslagen ten ijs.


Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van het evenement en alle aspecten van catering die hierbij komen kijken: van keuken, tot barren, service, mogelijke inrichting van meubilair en aankleding. Bij grotere evenementen werken we met meerdere specialistische eventmanagers. Zo heb je dan in je team mogelijk een aparte eventmanager of supervisor voor food, bar en/ of service.