top of page

Vacature Salesmanager bij Welkom

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020
Over ons: Welkom Welkom wil online ontmoetingen en bijeenkomsten net zo effectief, inspirerend en verbindend maken als fysiek - en soms nog beter! Dat doen we met unieke virtuele werelden (3D) waar je spontaan ontmoet, gemakkelijk verbindt en effectief samenwerkt. Dat vraagt ook om een vanzelfsprekend veilig platform dat voor iedereen werkt, zonder vragen over privacy. En dat vraagt soms om begeleiding van facilitatoren en creatieven, voor een leuke, verbindende en effectieve bijeenkomst.

Er is nu (heel) veel vraag naar de nieuwe virtuele werelden en ons online eventplatform. Grote groei, elke organisatie wil dit, lijkt het. Eerst voor online bijeenkomsten, borrels, events, superleuk, het sociale ‘borrel’-begin, van onze partner www.q42.nl. We werken met hun nu ook aan breder gebruik in organisaties en andere werelden, voor koffiemomenten, team-standups, klantgesprekken, sollicitatiegesprekken. Stel je voor dat elke organisatie het volgend jaar logisch vindt om een virtuele parallelle wereld te hebben. Wij denken graag mee over maatwerk werelden.

Wie zijn wij en wie zoeken wij? Wij zijn een klein, snelgroeiend team, gevestigd in hartje Amsterdam. We zoeken nu een salesmanager, beginnend of ervaren. Eigenschappen die wij in jou waarderen zijn; nieuwsgierig, impact-gedreven, initiatiefrijk, sociaal, energiek, handig met digitools, goed georganiseerd en resultaatgericht. Je schakelt/leert snel en bent een echte doorpakker!

Je adviseert klanten tijdens een intake over de opzet van (virtuele) events & mogelijkheden. Jouw einddoel is het sluiten van de overeenkomst. Na het sluiten van de deal draag je zorg voor een heldere overdracht naar de productie en onze facilitators. Je werkt vanuit huis en op ons leuke kantoor. Je hebt affiniteit met online events en platforms. Ervaring met digitale events en tools is een grote pre!

Wij bieden

Veel werkplezier! Je werkt in een enthousiast team met creatieve en enthousiaste collega’s voor prachtige opdrachtgevers. Onze organisatie ontwikkelt continu, waardoor jij jezelf ook continu blijft ontwikkelen.

Vereisten Je hebt...

  • de drive om te werken in een snelgroeiende organisatie

  • hbo+ werk- en denkniveau

  • interesse in innovatie, affiniteit met software/tech

  • ervaring in een B2B omgeving, in B2B online events is een pré

  • voldoende relevante werkervaring

  • goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je bent...

  • nieuwsgierig, impact-gedreven, initiatiefrijk en sociaal

  • organiserend vermogen

  • communicatief en commercieel sterk

  • stressbestendig

Wil je reageren op deze functie? Stuur jouw sollicitatie dan naar Lidwien Hoogeveen, e-mail: lidwien@welkom.video.

170 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page