top of page

Vacature Salesmanager bij Welkom

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020
Over ons: Welkom Welkom wil online ontmoetingen en bijeenkomsten net zo effectief, inspirerend en verbindend maken als fysiek - en soms nog beter! Dat doen we met unieke virtuele werelden (3D) waar je spontaan ontmoet, gemakkelijk verbindt en effectief samenwerkt. Dat vraagt ook om een vanzelfsprekend veilig platform dat voor iedereen werkt, zonder vragen over privacy. En dat vraagt soms om begeleiding van facilitatoren en creatieven, voor een leuke, verbindende en effectieve bijeenkomst.

Er is nu (heel) veel vraag naar de nieuwe virtuele werelden en ons online eventplatform. Grote groei, elke organisatie wil dit, lijkt het. Eerst voor online bijeenkomsten, borrels, events, superleuk, het sociale ‘borrel’-begin, van onze partner www.q42.nl. We werken met hun nu ook aan breder gebruik in organisaties en andere werelden, voor koffiemomenten, team-standups, klantgesprekken, sollicitatiegesprekken. Stel je voor dat elke organisatie het volgend jaar logisch vindt om een virtuele parallelle wereld te hebben. Wij denken graag mee over maatwerk werelden.

Wie zijn wij en wie zoeken wij? Wij zijn een klein, snelgroeiend team, gevestigd in hartje Amsterdam. We zoeken nu een salesmanager, beginnend of ervaren. Eigenschappen die wij in jou waarderen zijn; nieuwsgierig, impact-gedreven, initiatiefrijk, sociaal, energiek, handig met digitools, goed georganiseerd en resultaatgericht. Je schakelt/leert snel en bent een echte doorpakker!