top of page

Vacature Sales Manager Business Events bij Johan Cruijff ArenA

0,8-1 FTEWie wij zijn

De Johan Cruijff ArenA is het grootste stadion van Nederland. De thuisbasis van AFC Ajax. Het podium voor wereldberoemde artiesten zoals Coldplay en Taylor Swift. Daarnaast met 20 congreszalen tevens een unieke locatie voor zakelijke evenementen en congressen. Een plek waar betekenisvolle herinneringen worden gecreëerd. Ook op de werkvloer.

Wij hebben een duidelijke visie: als één van de meest duurzame en innovatieve stadions ter wereld, willen we een positieve impact maken op onze omgeving. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is dan ook een belangrijke kernwaarde voor de Johan Cruijff ArenA. Dit doen wij samen met partners en met elkaar, want zoals Johan Cruijff al zei: “Alleen kun je niets, je moet het samen doen”.

Het Team Business Events bestaat uit drie Sales collega’s, drie Event Coördinatoren en twee stagiaires, aangestuurd door de Manager Events (Big & Business Events). Daarnaast werken we actief samen met de collega’s van Hutten, onze cateraar. Dit ga je doen Het team Business Events een mooie stap verder brengen, op gebied van sales, operatie en structuur.

Op basis van een, mede door jou, opgesteld salesplan zullen relaties met bestaande zakelijke klanten en partners worden uitgebouwd en is het van belang om actief nieuwe organisaties en opdrachtgevers aan ons te binden en kennis te laten maken met de mogelijkheden van ons mooie stadion. Je ziet kansen, anticipeert op klantvragen en ontwikkelt de propositie in afstemming met de afdeling Marketing.

Met jouw kennis en inzicht van de markt creëer je een visie voor de afdeling Business Events en haar werkveld en kun je inzichtelijk maken welke strategische stappen er nodig zijn om te komen tot een optimale bezettingsgraad van onze congreszalen. Jouw salescollega’s op de

afdeling Business Events stuur je functioneel aan waarbij jij ze voedt met jouw expertise die je hebt opgedaan in de congressen- en evenementenbranche. De processen en procedures worden door jou onder de loep genomen en gefinetuned.

Je rapporteert aan de Manager Events (Big & Business) met wie je samen gaat kijken hoe de afdeling het beste functioneert. Dit om het team Business Events nog verder te professionaliseren en te komen tot de ultieme mix van mensen en middelen voor het optimale rendement. Tot slot ben je voor onze cateraar Hutten een goede sparringpartner met daadkracht.


Dit ben jij

• Hbo denk- en werkniveau, bij voorkeur Hotelschool of vergelijkbare opleiding;

• Ruim 7 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie zowel in sales als operatie;

• Je bent klantgericht, communicatief vaardig, creatief, stressbestending en kan denken in oplossingen;

• Je begrijpt wat er speelt bij klanten en biedt daar de juiste oplossingen voor;

• Je kan goed salesplannen en een strategie formuleren;

• Je kan actief de Johan Cruijff ArenA verkopen en schakelt makkelijk

met verschillende gesprekspartners;

• Je hebt coachende leiderschapskwaliteiten, bent positief kritisch en resultaatgericht;

• Je bent flexibel omdat onze evenementen ook in de avonduren en weekenden plaatsvinden.

• Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

• Kennis van het reserveringssysteem SEM (Smart Event Manager) is een pre.


Wij bieden jou

Een iconische werkplek in een bruisend stadsdeel, Amsterdam Zuid Oost. Een plek die geliefd is bij alle culturen. Tevens een geweldige werkplek die leeft en waar geen dag hetzelfde is. Je wordt omringd door ambitieuze, betrokken en gezellige collega’s. Samen werken we op een innovatieve manier en dragen wij bij aan een duurzame wereld. Bij dit tijdelijke dienstverband hoort een marktconform salaris, laptop en mobiele telefoon. Bij de ArenA hechten we veel waarde aan sociale activiteiten. Deze worden mede mogelijk gemaakt door onze Personeelsvereniging AdrenAline. Van inspannende activiteiten (denk aan bootcamp, padel) tot ontspannende (zoals bootje varen) en soms voorrangtickets voor wedstrijden en evenementen (bij beschikbaarheid).

Daarnaast vinden we sociale betrokkenheid belangrijk en geven wij onze medewerkers de ruimte, zich hiervoor in te zetten. Ook moedigen wij flexwerken aan en hebben wij een thuiswerkbeleid hiervoor ontwikkeld. Echter, de dynamiek van een evenementen locatie, vraagt om een kandidaat die enthousiast wordt van werken op kantoor.


Interesse?

Stuur een korte motivatie en je CV naar Marielle Hollander, Manager Events via recruitment@johancruijffarena.nl. Ook als je inhoudelijke vragen hebt over deze rol kun je bij haar terecht. We verwelkomen alle sollicitaties die onze diverse (werk)omgeving versterken. Daarom vragen we je foto, leeftijd en burgerlijke staat niet op je CV te zetten. Vertel ons waarom jij jezelf als de juiste match ziet voor deze positie! We zien je reactie graag tegemoet!

134 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page