top of page

Vacature Sales Event Manager bij Meyer Bergman Erfgoed Groep

Vacature Sales Event Manager voor 0,8-1,0 FTEMeyerBergman Erfgoed Groep geeft nieuw leven aan monumentaal erfgoed. Dit doen wij middels conceptontwikkeling en place making voor onze eigen locaties, en als adviseur voor externe projecten. Momenteel beschikt de MeyerBergman Erfgoed Groep over twee bijzondere locaties, te weten Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh. Naast het bieden van publieksprogramma zijn beide locaties beschikbaar voor zakelijke verhuur in de breedste zin van het woord; van congres, productpresentatie en expositie tot receptie, diner, huwelijk en jubileum.


Wij zoeken:

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste, extraverte en proactieve collega die het events team van MeyerBergman Erfgoed Groep komt versterken.

Als Event Sales Manager vervul je een dubbelrol; deels in de binnendienst en deels in de buitendienst. In de buitendienst ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je neemt deel aan externe netwerken en bijeenkomsten en brengt ons locatieportfolio op proactieve wijze onder de aandacht bij onze focusmarkten. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met bestaande en het werven van potentiële nieuwe opdrachtgevers. Je signaleert kansen en mogelijkheden en adviseert opdrachtgevers door in te spelen op hun wensen.

Daarnaast beheer je in de binnendienst de ‘backoffice’ van de salesafdeling: je behandelt de aanvragen die binnenkomen bij het Sales & Events Team, je verstrekt informatie over de mogelijkheden van beide locaties en je maakt op maat gemaakte offertes op basis van de wensen van de o