top of page

Vacature Projectmanager bij We Are Live

Bijgewerkt op: 19 jul. 2021We Are Live groeit en is per direct op zoek naar een fulltime Projectmanager! Als middelpunt van onze producties ben je verantwoordelijk voor onze projecten van begin tot eind. Met professionele interactieve live shows, digitale en hybride events als eindresultaat.

Over We Are Live We Are Live is in 2008 opgericht door Marck Feller en wordt geleid door Thomas Mulder. We zijn een zustermerk van online video producent Level V. Met een compact kernteam en een grote schil aan freelance specialisten adviseren, ontwikkelingen en produceren we digitale en hybride events. Dit doen we voor aansprekende merken als The Next Web, Adyen, Allianz, ING, Houthoff, KVK en vele anderen. Wij geloven in de kracht van live video. Het zit in ons DNA. Sinds 2008 werken we met topmerken aan kwalitatieve live video content en dat blijven we voorlopig nog even doen. Het belang van live video is onder invloed van COVID-19 de laatste tijd enorm gegroeid. Met professionele en boeiende digital experiences helpen wij onze klanten om zich te onderscheiden van de concurrentie. Van A tot Z ontfermt We Are Live zich over het hele proces van live video programma's, digitale en hybride events. Te beginnen bij advies en concept tot uiteindelijk de uitvoering en analytics. De focus van ons team ligt daarbij op creativiteit, innovatie, concept, advies en productie. Voor het technische gedeelte werken we met vaste professionele partners. Verantwoordelijkheden Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze projecten van begin tot eind:

 • Je stelt samen met de Managing Director en/of Managing Partner een offerte op en bespreekt deze samen met de klant

 • Je bent aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor heldere communicatie over de verdere verloop van het project

 • Je bepaalt samen met de regisseur de creatieve en technische opzet

 • Je stelt per project het perfecte team samen

 • Je stuurt het team aan tijdens de voorbereiding en de uitvoering van het project

 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de financiële afwikkeling.

Profiel Waar zijn we naar op zoek? Jij...

 • bent een gestructureerde werker en houdt het overzicht terwijl je aan meerdere projecten tegelijk werkt;

 • hebt meer dan 4 jaar ervaring met (live) TV-productie, livestreams en/of event management;

 • denkt vanuit de klant: je communiceert duidelijk en neemt de verantwoordelijkheid om altijd het best mogelijke te leveren;

 • hebt commercieel inzicht en rond projecten binnen budget af;

 • schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

We zijn een jong, hecht en enthousiast team, dat als eenheid de mooiste producties in elkaar weet te zetten. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te delen en er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast werk je in de A’DAM Toren (mét uitzicht!) op een van de mooiste werkplekken van Amsterdam. En uiteraard mag ook een marktconform salaris niet ontbreken.

Reageren Stuur je motivatie en CV uiterlijk 13 augustus naar thomas@wearelive.nu en wie weet ben jij binnenkort onze collega.

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page