top of page

Vacature Projectmanager bij Fraai Projecten

Tijdelijk - full timeVoor vervanging in verband met zwangerschapsverlof van een van onze enthousiaste projectmanagers zoeken wij een ervaren collega om nog meer events tot een succes te maken voor de periode 01-05-2021 t/m 31-12-2021.


Manage jij van nature een project van A tot Z? Denk jij in kansen en schakel je altijd op het juiste moment? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf? Kom dan ons projectmanagersteam tijdelijk versterken!


Functie inhoud:

  • Als projectmanager weet je hoe je gasten een event laat beleven. Conceptmatig denken en dit in een prachtig plan uitwerken, dát drijft je en maakt je enthousiast. Je weet de wens van de klant om te zetten in het perfecte totaalplaatje, en je bouwt vervolgens een duurzame relatie op met hen.

  • Dagelijks overleg je met diverse afdelingen zodat ieder project tot in de puntjes geregeld is. Samen met jouw collega’s breng je de meest uitdagende projecten tot een succes.

Jouw profiel:

  • Je hebt karakter, bent zelfsturend en ‘dat kan niet’ bestaat niet voor jou. Je denkt in kansen in plaats van in problemen en je weet precies hoe jij een klant kan verrassen met een perfect uitgewerkt creatief concept. Je hebt een afgeronde opleiding gericht op de eventbranche en minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in de evenementenwereld als projectmanager. Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact op verschillende niveaus. Jouw commerciële instelling helpt bij het behalen van het optimale resultaat door de afdeling projectmanagement. Je bent resultaatgericht, met een goed oog op de relatie.

Wat bieden wij jou

Wij bieden een tijdelijke uitdagende fulltime functie binnen een jong en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Indien de samenwerking van beiden kanten goed bevalt, behoort een verlenging van een contract tot de mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Tentoonstellingsbedrijven.


Wie zijn wij?

Fraai Projecten verzorgt de inrichting & styling van uw event. Groot of klein, tijdelijk of blijvend, in zijn geheel van A tot Z of deels. Met een ruime keuze aan fraaie barmeubels, buffetten, meubilair & (bloem)decoraties plus een dijk aan ervaring, gedrevenheid & creativiteit wordt elke ruimte een beleving. Passend bij de gelegenheid, het publiek, de opzet en het budget. Met een bestaande sfeerlijn, een stylingconcept op maat of juist een combinatie daarvan. U kunt het zo gek niet verzinnen, of Fraai heeft het in huis. En als het er niet is… zorgen we dat het er komt. Met plezier! Zo wordt elk project een Fraai Project. Meer zien? FacebookLinkedInInstagram

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw korte motivatie met cv naar Laura Pauwels via hr@fraaiprojecten.nl o.v.v. projectmanager. Voor functie-inhoudelijke vragen kan je contact opnemen via telefoonnummer 0162 69 22 98.

49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page