top of page

Vacature projectmanager bij effectgroep*

Wordt 2021 jouw jaar met een nieuwe stap in je carrière?


Projectmanager minimaal 32 uur per week Wij zoeken een proactieve, enthousiaste effectmaker die als projectmanager zorgt dat marketing- en communicatieprojecten voor onze klanten tot echt resultaat leiden. Echt écht. Heb je verstand van én gevoel voor marketing en communicatie? Krijg je energie van werken met deadlines voor diverse opdrachtgevers? Weet jij hoe je strategie en concepten vertaalt naar content en (online) communicatiemiddelen?


WAT GA JE DOEN? Je bent de spin in het web, de yin van onze yang, de Robin van onze Batman. Dé belangrijke schakel tussen opdrachtgever, ons creatief team en externe specialisten.

Content en campagnes Je maakt de doorvertaling van klantstrategie en creatieve concepten naar content, in nauwe samenwerking met de Account Director en het creatief team. Je maakt plannen die ervoor zorgen dat de content op de juiste plaatsen voor de juiste doelgroep zichtbaar is. Je zorgt dat alle communicatiemiddelen ontwikkeld worden, in samenspel met o.a. designers, copywriters en videomakers. Vanuit inhoud en met kennis denk en kijk je over de schouders van je collega's mee, omdat je weet wat je wilt en wat jouw opdrachtgever nodig heeft. Deadlines en resultaten Je zorgt dat deadlines behaald worden en houdt regie over het project. Je weet collega's en externe partners te motiveren om hun beste bijdrage aan jouw project te leveren. Het resultaat van de opdrachtgever hou je continue voor ogen. Je bewaakt het projectbudget, de planning, de uren-inzet van collega effectmakers en de inkoop van derden. Zo zorg je voor een perfect eindresultaat, voor opdrachtgever, effectgroep* en jezelf. Een mooie blend aan projecten Je werkt aan marketing- en communicatieprojecten voor bedrijven, merken en non-profit: een introductiecampagne, promotie, social media campagne, activatie of kick-off. Het ene project loopt een week, het andere project een aantal maanden. De ene keer een interne doelgroep (internal branding), de andere keer resellers of consumenten. Teamwork Je werkt per project in een team met een Account Director en strateeg en/of creative. Vanuit ieder z'n kracht werken jullie aan waardevolle oplossingen voor de communicatie-uitdagingen van opdrachtgevers. Waar nodig help je collega's, spring je bij en ben je soms vliegende keep bij andere projecten. Ben jij klaar voor jouw volgende stap bij e