top of page

Vacature Project Manager Events bij De Kromhouthal


Is plannen en organiseren je op het lijf geschreven? Ons enthousiaste team zoekt versterking! Is het jouw passie om events tot een succesvol einde te brengen en ben jij een gedreven multi-tasker die in oplossingen denkt, dan zoeken wij jou! Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en maken ons op voor een druk najaar, waardoor wij op zoek zijn naar een gedreven Project Manager Events.

De Kromhouthal De Kromhouthal is een evenementenlocatie aan het IJ in creatief Amsterdam Noord. De imposante industriële locatie van ruim 5000 m2 is na decennialang gebruik als fabriekshal in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie. In de afgelopen zes jaar is het uitgegroeid tot een toonaangevende bestemming voor uiteenlopende events in Amsterdam. De Kromhouthal organiseerde al grote events zoals de Affordable Art Fair, Emerce E-day, Dance4Life, en grote corporate events voor bedrijven als Google, Booking.com en Mercedes.

Jouw Missie Als Project Manager Events werk je nauw samen met de Senior Project Manager Events en ben je verantwoordelijk voor de voorbereidingen en uitvoer van alle evenementen in De Kromhouthal. Je neemt een adviserende rol naar opdrachtgevers en zorgt dat alle evenementen tot in de puntjes worden voorbereidt en overgedragen aan de locatiemanager. Daarnaast verzorgt de Kromhouthal zelf de catering voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan congressen en beurzen tot 1500 personen. Wij hebben de ambitie om in 2021 en 2022 te groeien en voor nog meer opdrachtgevers de catering te verzorgen. In de realisatie van deze ambitie is een hele belangrijke rol weggelegd voor de Project Manager Events. Je krijgt de kans om ons eigen catering label verder uit te bouwen en te professionaliseren. Denk aan de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Zelfstandig projectmanagement van producties vanuit De Kromhouthal;

  • Contactpersoon van opdrachtgevers voor productionele zaken, adviserend en begeleidend;

  • Leidende rol in de voorbereidende en uitvoerende fase van de verschillende evenementen;

  • Je werkt samen met alle betrokken leveranciers, locatiemanagers en overige medewerkers;

  • Verantwoordelijk voor de logistieke en personele planning rondom evenementen;

  • Verantwoordelijk voor de voorbereiding en logistieke planning van ons eigen catering label;

  • Tijdens evenementen waar de Kromhouthal zelf de catering verzorgt is de Project Manager Events verantwoordelijk voor de briefing en de aansturing van de partymanager en de cateringmedewerkers;

  • De financiële afhandeling van evenementen;

  • Je werkt binnen door de opdrachtgevers gestelde budgetten en bent verantwoordelijk voor de resultaten van de evenementen;

  • Onderhoud en ontwikkeling van de ruimtes en faciliteiten; In deze functie werk je samen met de Senior Project Manager Events.


Profiel werknemer: