top of page

Vacature Partymanager C bij Het Scheepvaartmuseum Amsterdamkom aan boord bij één van de meest diverse evenementenlocaties in historisch Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum is naast toonaangevend maritiem museum ook een geweldige locatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Het monumentale pand uit 1656 met zijn unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren voor grote en kleine gezelschappen. Diners onder de sterrenhemel van het Open Plein, (inter)nationale congressen en seminars, recepties, scheepsdopen of trouwerijen met uitzicht op het VOC-schip, het kan bij ons allemaal.


De afdeling evenementen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van partijen en evenementen in Het Scheepvaartmuseum, variërend in grootte van ca. 10 tot 1000 gasten. Bij elke event staat gastvrijheid voor het team centraal in het gehele traject, van de aanvraag tot de factuur. Ter versterking van ons evenemententeam zoeken we een servicegerichte en enthousiaste:


partymanager C (38 uur)


wat ga je doen?

Als partymanager coördineer je en werk je in de uitvoering van partijen en evenementen die in Het Scheepvaartmuseum georganiseerd worden. Van een intiem diner en grote zakelijke bijeenkomsten tot aan bruiloften en evenementen zoals Museumnacht. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van sales, het keukenteam, beveiliging en de huishoudelijke dienst. Afhankelijk van de omvang van het evenement draai je deze samen met een collega of zelfstandig. Je geeft leiding aan de medewerkers bediening, die veelal via een uitzendbureau aan Het Scheepvaartmuseum verbonden zijn. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor de verdeling van werkzaamheden en aanwijzingen en instructies geeft waar nodig. Ook stem je het programmaverloop af met de opdrachtgever en ben je het eerste aanspreekpunt voor externe partijen. De opbouw en afbouw van een evenement behoort ook tot jouw takenpakket. Een paar sterke armen zijn daarom mooi meegenomen.

wie zoeken wij?

Met jouw enthousiasme weet jij hoe je een team motiveert om een topresultaat te leveren. Je neemt graag de leiding en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Ook ben je stressbestendig en heb je oog voor detail. Verder vragen wij:

 • een (recent) afgeronde horecaopleiding op mbo- of hbo-niveau;

 • relevante (leidinggevende) werkervaring;

 • ervaring in de partycateringbranche is een pre;

 • werken in het weekend of in de avonduren is voor jou geen probleem;

 • een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • bij voorkeur ben je in het bezit van de certificaten BHV en sociale hygiëne

 • ervaring met (horeca) kassasystemen;

 • in rustige periodes ondersteun je het operationele team van het café-restaurant, de museumwinkel en kaartverkoop in hun werkzaamheden.

wat bieden wij? Het Scheepvaartmuseum heeft een open en informele bedrijfscultuur en een platte

organisatiestructuur. Er is veel aandacht voor goed werkgeverschap, zoals een gezonde werk- privé balans, compensatie van overuren en ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Het salaris is vastgesteld in schaal 7 en is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het fulltime salaris in deze schaal ligt tussen €2.399,25 en €3.009,79 bruto per maand. Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise B.V. Het Arbeidsvoorwaardenreglement Koninklijke Horeca Nederland is van toepassing. Verder bieden wij:

 • een (jaar)contract voor 38 uur per week;

 • deelname aan pensioenregeling (vanaf 21 jaar) en korting op collectieve verzekeringen;

 • 3,4% eindejaarsuitkering;

 • een museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting op activiteiten via bijvoorbeeld de Club van 11.

reageren Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk via deze sollicitatielink. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) via (020) 5232 344. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. (020) 5232 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure. Het Scheepvaartmuseum streeft ernaar om met haar personeelsbestand een afspiegeling te zijn van de Nederlandse samenleving en onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. Vacatures staan uitdrukkelijk open voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar iemand die de diversiteit binnen ons team versterkt.

56 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page