top of page

Vacature Partymanager C bij Het Scheepvaartmuseum Amsterdamkom aan boord bij één van de meest diverse evenementenlocaties in historisch Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum is naast toonaangevend maritiem museum ook een geweldige locatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Het monumentale pand uit 1656 met zijn unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren voor grote en kleine gezelschappen. Diners onder de sterrenhemel van het Open Plein, (inter)nationale congressen en seminars, recepties, scheepsdopen of trouwerijen met uitzicht op het VOC-schip, het kan bij ons allemaal.


De afdeling evenementen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van partijen en evenementen in Het Scheepvaartmuseum, variërend in grootte van ca. 10 tot 1000 gasten. Bij elke event staat gastvrijheid voor het team centraal in het gehele traject, van de aanvraag tot de factuur. Ter versterking van ons evenemententeam zoeken we een servicegerichte en enthousiaste:


partymanager C (38 uur)


wat ga je doen?