top of page

Vacature Medewerker Event Service bij Jaarbeurs
Hier gebeurt het Wij geloven dat iedere dag dat deze coronacrisis duurt, de behoefte van mensen groeit om elkaar weer écht te zien. De kracht van live is en blijft ongeëvenaard. Op de dag dat de deuren hier in Nederland weer wagenwijd open mogen, staan wij er klaar voor. We kijken er ook naar uit om in 2023 de eerste paal in de grond te kunnen slaan van het nieuwe Jaarbeurscomplex, waarmee we de meest duurzame evenementenlocatie van Europa willen worden. En wie weet staan we klaar met jou? Want om in het najaar van 2021 in volle vaart van start te kunnen gaan, hebben we nú mensen nodig. We gaan veel van je vragen, maar we geven je ook een hoop terug. In dynamiek, in persoonlijke ontwikkeling, in groeikansen, in energieke en bevlogen collega’s. Jaarbeurs is meer dan 100 jaar geleden opgericht om in de crisis van de Eerste Wereldoorlog het Nederlands bedrijfsleven weer op gang te helpen. En dat gaan we nu ook doen. Slim, duurzaam en veilig. We dagen je graag uit om te solliciteren. Succes!


Jouw nieuwe omgeving Event Service verzorgt de centrale afhandeling van vragen (na order) voor alle klanten omtrent alle producten en diensten van de Jaarbeurs (marketing tools, faciliteiten en catering). De afdeling neemt tevens directe bestellingen aan en verwerkt deze, verstrekt op een proactieve manier informatie, verhelpt storingen en lost eventuele klachten op. Daarnaast wordt de klant geholpen bij het verwezenlijken van zijn doelstellingen door te adviseren in additionele producten en diensten. Tijdens de producties verzorgt Event Service een fysieke locatie waar klanten, standbouwers en leveranciers terecht kunnen voor vragen en bestellingen. Jij maakt het mogelijk In deze functie ben jij dé vraagbaak voor je collega’s op het gebied van stand catering en bied je ondersteuning om hun deelname tot een succes te maken. Je stelt offertes op, belt deze na en zorgt voor een juiste verwerking hiervan. Je vindt het leuk om na te denken over passende mogelijkheden binnen het standaard assortiment en denkt graag mee hoe we Deli Premium nóg meer tot een succes kunnen maken. Ook draag jij proactief aan om de kennis omtrent catering binnen de afdeling te verbreden. Ook ben je flexibel inzetbaar ter ondersteuning van de afdeling Event Service. Hierbij ondersteun je klanten proactief bij het realiseren van een succesvolle deelname en beantwoord op een dienstverlenende wijze inkomende vragen. Je helpt klanten bij het creëren van hun optimale omgeving en voorwaarden voor succes op basis van hun doelstellingen. Je benut hiervoor cross en upsell mogelijkheden. Wat breng jij mee? Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde mbo-opleiding en drie jaar werkervaring in de (party)catering, die een actieve bijdrage wil leveren aan de groei en het succes van Deli Delivery, Deli Premium, de afdeling en de organisatie.

 • Je ziet en benut commerciële mogelijkheden

 • Je denkt in oplossingen en bent accuraat

 • Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en bent proactief

 • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijke de Nederlandse en Engelse taal

 • Je weet je goed in te leven in de klant, kunt goed luisteren en je bent communicatief zeer vaardig

 • Je komt in een team te werken waarbij wij als team strijden voor een 9+ ervaring voor onze exposant.

 • Je bent, indien nodig, in het weekend beschikbaar

Dit krijg je van ons Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk. Wij ook. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, met een informele werksfeer, vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.

 • Een goed salaris

 • 27 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling

 • Een goede pensioenvoorziening

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Goede arbeidsvoorzieningen zoals reiskosten, laptop, telefoon

 • Flexibiliteit om je werkweek in te delen

 • Mogelijkheid tot thuiswerken als het nodig is

 • Deelname aan vitaliteitsprogramma van Jaarbeurs FITaal

 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

 • Kans om te werken voor de marktleider op gebied van event organizing.

Hebben we je interesse gewekt? Top! We kijken uit naar je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Laura van den Berg (Corporate Recruiter) op 06-22143366 of mail naar solliciteren@jaarbeurs.nl.

16 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page