top of page

Vacature Medewerker congresacquisitie en events bij Leiden Convention Bureau
Medewerker congresacquisitie en events (1,0 FTE) Leiden Convention Bureau (LCB), onderdeel van Leiden Marketing, is op zoek naar een ‘Medewerker Congresacquisitie en events’ met circa 2 jaar ervaring (36-40 uur). Heb jij hart voor Leiden & regio, ben jij in staat de belangen van stakeholders en achterban te behartigen en wil je je commerciële talent inzetten voor onze congressen? Neem contact met ons op!


Leiden Convention Bureau Leiden Marketing positioneert de Leidse regio voor (huidige en toekomstige) bewoners, (zakelijke en toeristische) bezoekers, bedrijven en (internationale) talenten.

Binnen Leiden Marketing is het Leiden Convention Bureau verantwoordelijk voor de internationale destinatiemarketing van de regio Leiden als congresbestemming en het op proactieve wijze werven van (inter-)nationale congressen voor de regio. LCB richt zich binnen de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) met name op congressen en events die een link hebben met de wetenschappelijke speerpunten van de regio en van Leiden als City of Science.

Door congresorganisatoren in contact te brengen met ons succesvolle netwerk van congresambassadeurs ontstaan initiatieven waar organisatoren, wetenschappers en congreslocaties elkaar versterken. LCB is de neutrale partner in Leiden en zet zich met kosteloos advies in voor initiatiefnemers van congressen en zakelijke bijeenkomsten.


Wat wordt er van je verwacht? Deze veelzijdige functie heeft de volgende verantwoordelijkheidsgebieden:

- Nadat de eerste stappen zijn gezet in het werven van potentiële congressen, neem jij de congresacquisitie over door o.a. maken van bidboeken, sociale programma’s, organiseren en begeleiden van site visits van verenigingen die congressen organiseren. Materialen die nodig zijn om congressen te laten kiezen voor Leiden (advertenties, brochures enzovoort) bereid jij voor. - Je beheert proactief de relaties met onze partners: venues, musea, event organisers en andere zakelijke partners. Je brengt partners en congresorganisatoren met elkaar in contact en voorziet hen van up-to-date MICE-informatie, onder andere in nieuwsbrieven. - Je organiseert LCB-events waarvoor we de ambassadeurs uit ons congresnetwerk, onze partners of organisers uitnodigen. - Je draagt vanuit vakkennis content aan voor de social media en optimaliseert en beheert de website van LCB. - Je neemt deel aan internationale vakbeurzen, bereidt deze voor en onderhoudt de contacten die daaruit voortkomen. - Je begeleidt een stagiair, die je aan bovenstaande taken mee kunt laten werken.

Naar wie zijn we op zoek? - Je hebt een relevante, afgeronde HBO-opleiding - Je beschikt over circa 2 jaar ervaring in bijvoorbeeld de gastvrijheidsbranche, MICE en/of Marketing en Communicatie - Ervaring binnen de congreswereld is een pré - Je hebt een commerciële mindset - Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift - Je leeft op door contacten te onderhouden en met mensen om te gaan - Je vindt het leuk events te organiseren en een unieke inhoud te bedenken - Je bent in staat te multi-tasken en werkt gestructureerd - Je hebt een hart voor Leiden & regio - Je bent beschikbaar vanaf uiterlijk 1 maart 2021, zo mogelijk eerder.


Wat bieden wij jou?

- Een veelzijdige, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie met creatieve mensen - Een marktconform salaris - De mogelijkheid waardevol te zijn voor de stad en regio, waar je werk zal worden opgemerkt en gewaardeerd - De mogelijkheid in een korte tijd veel te leren over MICE, relatiebeheer, hospitality en events - Werken onder goede begeleiding in een klein, deskundig team. Je kunt putten uit de kennis van alle collega’s van Leiden Marketing, ook uit andere business units - Salarisindicatie voor deze vacature is € 2.300,- tot € 2.600,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).


Solliciteren Leiden Marketing streeft ernaar de diversiteit van de samenleving te weerspiegelen in haar personeelsbeleid met een verscheidenheid aan werknemers en talenten.

Spreekt deze functie je aan en voldoe jij (grotendeels) aan de selectiecriteria? Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie naar Judith Eilander op secretariaat@leidenmarketing.nl, o.v.v. ‘Medewerker Congresacquisitie en Events’. Reageren kan tot 10 januari 2021.

Wil je meer informatie over de functie? Bel Corine van der Ceelen, manager Leiden Convention Bureau en Expat Centre Leiden op 06 4720 7444.

Wil je meer weten over Leiden Marketing, bezoek dan visitleiden.nl/nl/leiden-marketing. Wil je meer weten over Leiden Convention Bureau, bezoek dan leidenconventionbureau.nl.

83 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page