top of page

Vacature Eventmanager bij DHL Parcel, locatie Utrecht.


DHL Parcel is op zoek naar een ervaren eventmanager met minimaal vijf jaar ervaring in de eventbranche. Dankzij je ervaring weet je een eventplanning te maken, de uitvoering te coördineren en de juiste partijen te betrekken om de events tot een succes te maken. Onze ideale kandidaat brengt naast ervaring in de eventbranche ook kennis rondom online events mee. Ben jij in staat om ons senior management te voorzien van advies op het gebied van events? Én sta je al in de startblokken voor de uitvoering? Dan zoeken we jou!


Jouw uitdaging...


Is om ieder klantevent tot een groot succes te maken door jouw kennis en ervaring in te zetten! Voor de korte termijn kun je hierbij denken aan (online) klantevents waar we specifieke klantgroepen uitnodigen om ze mee te nemen in de trends en ontwikkelingen op logistiek gebied. Wanneer het weer kan gaan we uiteraard weer live klantevents rondom bijvoorbeeld het ABN AMRO tennistoernooi of de Formule 1 organiseren.


Jouw Taken Zijn

 • Het maken van een jaarplanning rondom live klant evenementen en deze afstemmen met het senior Sales Management van DHL Parcel.

 • Het plannen, organiseren en coördineren van webinars of kennissessies voor klanten. Van het versturen van uitnodigingen tot het evalueren na een event; jij stemt alle facetten zorgvuldig af.

 • Jouw aanwezigheid op de events is uiteraard van cruciaal belang om de dag goed te laten verlopen. Van het ontvangen van gasten, tot het inspelen op ad hoc wijzigingen, jij zorgt dat het event soepel verloopt.

 • De coördinatie en organisatie van bezoeken aan ons ‘experience center' op onze hub in Zaltbommel. Op onze hub worden dagelijks duizenden pakketten gesorteerd en we hopen onze klanten hier snel te mogen ontvangen.

Over Jou


Een event manager bij DHL is het gezicht van de organisatie tijdens events: gastvrij en representatief, toegankelijk maar ook commercieel. Je begrijpt de commerciële belangen en onderlinge verhoudingen. Daarnaast speel je een cruciale rol in het laten slagen van de netwerkfunctie van een evenement.


Jij staat voor een perfecte uitvoering. Dankzij jouw organisatorische talent en planningsvaardigheden verloopt de planning in aanloop naar ieder event gesmeerd. Dankzij je externe netwerk weet je relevante partijen aan te sluiten.


Verder Heb Jij

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van commerciële economie, eventmanagement of vergelijkbaar.

 • In ieder geval vijf jaar ervaring in het opzetten en uitvoeren van (B2B) events, zowel online als ook offline.

 • Uitstekende organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.

 • Een flexibele agenda; je bent minimaal vier dagen beschikbaar en begrijpt dat events ook buiten kantooruren plaats kunnen vinden.

Dit bieden wij

 • Een salaris van maximaal €5000 bruto per maand. Uiteraard word je ingeschaald op basis van je ervaring.

 • Naast het basissalaris geldt er een jaarlijkse bonusregeling van 5%,

 • Standaard 23 vakantiedagen,

 • Cao à la carte; wij bieden jou de mogelijkheid te kiezen voor 4,5 extra vrije dagen op jaarbasis óf te kiezen voor maandelijkse uitbetaling van dit budget,

 • Een functionele lease auto,

 • De mogelijkheid om 32 uur en deels thuis te werken.

Dit is DHL Parcel


Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Wij bieden deskundige oplossingen voor expresbezorging, lucht-, zee- en landvervoer, contractlogistiek en internationale postdiensten. Met DHL Parcel Benelux leggen wij ons met ruim 6.000 medewerkers toe op pakketvervoer in business to business en e-commerce. Ook richten wij ons op palletvervoer, waarmee we marktleider zijn in de Benelux.


Solliciteren


Voldoe jij aan het geschetste profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief, vóór 5 maart. Wij maken een eerste selectie op basis van jouw werkervaring. Wanneer dit goed aansluit nemen we contact met je op en gaan we een Teams meeting plannen om kennis te maken. Een vervolggesprek hopen we na de lockdown face to face te kunnen voeren.

283 weergaven0 opmerkingen

Bình luận


bottom of page