• Annemieke van Hees

Vacature Eventmanager bij VNO NCW MiddenWij zoeken een Eventmanager!


VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangen-behartiging. Dit doen wij voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren en van startups tot aan gevestigd. Daarnaast informeren en verbinden wij de 1.600 leden in ons netwerk middels diverse events en projecten. Dit doen we met 20 enthousiaste collega’s vanuit ons kantoor thuis of in Apeldoorn en voor ons team zijn wij op zoek naar een: Eventmanager (fulltime dienstverband)

Wie zoeken we: Als eventmanager weet je als geen ander hoe je een goede mix van bedrijfs-, netwerk-, thema-, kennis- en doelgroep-events voor ondernemers opzet en hoe je de juiste kennispartners verbindt. Je bent in staat om, naast het grotere aanbod vanuit andere organisaties, voor onze leden onderscheidende en waardevolle bijeenkomsten te organiseren. Het inzetten van de juiste hulpmiddelen voor een professionele uitstraling, zowel fysiek als online, pas jij al langer toe. Het vastleggen van alle relevante eventinformatie voor snelle analyse en bijsturing is voor jou vanzelfsprekend. Je schakelt gemakkelijk met jouw evenknieën binnen de andere regionale verenigingen en met VNO-NCW landelijk.

Wat breng je mee:

  • Een HBO-opleiding op het gebied van eventmanagement of hospitality.

  • Inmiddels meer dan 5 jaar relevante werkervaring in het opzetten en uitvoeren van B2B-events.

  • Uitstekende organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.

  • Pro-activiteit, besluitvaardigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit qua tijdsinzet.

  • Goede managementvaardigheden voor de samenwerking met de twee eventmedewerkers en het team.

  • Een effectief netwerk in de eventwereld en toegang tot relevante kennispartners.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een interessante fulltime baan (37,5 uur) in een dynamische omgeving en een flexibele, informele werksfeer. Je krijgt een veelzijdig takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze ideale kandidaat: Stuur dan snel jouw CV en bijbehorende motivatie voor 13 november naar Sanne Hagen, secretaresse bestuur en directie. Haar mailadres is hagen@vno-ncwmidden.nl. Je kunt haar ook bellen op 055 – 760 1611 als je meer informatie wilt over de inhoud van de functie of andere vragen hebt.

76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven