top of page

Vacature Eventmanager bij Ministerie van Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesBen jij een organisatietalent? Iemand die bereid is om verschillende klussen aan te pakken? Ben je goed in het in kaart brengen van de wensen en behoeften van stakeholders? Vind je het leuk om te brainstormen over de invulling van wervingsevenementen die we organiseren voor informatieprofessionals? En ben je bereid om ervoor te zorgen dat de uitvoering hiervan een succes wordt? Dan is de rol van eventmanager (32-36 uur per week) zeker iets voor jou!


Omdat de informatievoorziening van de rijksoverheid permanent in de maatschappelijke schijnwerpers staat, vraagt dit niet alleen om mensen met de juiste technologische en digitale kennis, maar ook om de juiste mensen die het belang zien van een goede verwerking van informatie.


Het rijksbrede project 'Versterking capaciteit informatiehuishouding (IHH)' werkt met rijksorganisaties samen om in contact te komen en te blijven met informatieprofessionals in Nederland. Zo wordt de Rijksoverheid gepositioneerd als één herkenbaar merk met tegelijk inzicht in het brede palet aan loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden en proberen we het talent van Nederland te interesseren in een carrière.


Dit ga je doen...