top of page

Vacature Eventmanager bij D&B Eventmarketing
De wereld draait om beleving. Wij geloven dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan met een unieke LIVE ervaring. Of het nou een relatie-event is, een jubileum, een eventcampagne, een inhoudelijke strategische kick-off of een personeelsfeest. Wij creëren events en digitale belevenissen die ertoe doen. Met de perfecte mix van inhoud, interactie en energie.

Wij werken voor ondernemend Nederland: van A-merken tot familiebedrijven. Zij kiezen voor ons omdat wij álles uit onze events halen. Dit doen wij met een team van bevlogen eventprofessionals; bestaande uit creatieve conceptontwikkelaars, strategische eventconsultants, salestijgers, videoproducers en designers, dijken van eventmanagers en kanjers van stagiaires.

En wij zijn op zoek naar uitbreiding van dit mooie team! Iemand die de vraag van onze opdrachtgevers tot leven laat komen in impactvolle events. Die het concept van onze creatieven perfect tot uitvoering weet te brengen. Zowel in LIVE als online events. Ben jij onze nieuwe eventmanager?

Ons verlanglijstje

Je bent een geboren regelaar. Iemand die met veel toewijding de doelstellingen van opdrachtgevers laat leven. Je houdt planningen nauwkeurig in de gaten, laat het programma naadloos op elkaar aansluiten en weet alles tot in detail te produceren. Je wil mensen met jouw events raken, met elkaar verbinden en je wil iedereen een fantastische dag bezorgen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en weet je als geen ander hoe je opdrachtgevers volledig kunt ontzorgen.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (Eventmanagement, Media en Entertainment, Marketing of Communicatie) en meer dan drie jaar ervaring als eventmanager. Je hebt kennis van catering, techniek, inrichting, communicatie en new media. De functie is voor 40 uur.


Waarom hebben we zelf voor D&B gekozen?


  1. Iedere dag werken voor de mooiste bedrijven van Nederland: van groentezadenveredelaars, verenigingen, luchtvaartmaatschappijen, notarissen en telecombedrijven tot high-tech organisaties.

  2. Werken bij D&B is nooit saai, geen dag is hetzelfde! Normaal werken we vanuit het mooiste Eventhuis van Nederland, in Mediastad Hilversum, vlakbij Station Media Park. Nu natuurlijk ook veel vanuit huis.

  3. We hebben een winnaarsmentaliteit: D&B is een award winnend bureau.

  4. Uiteraard ontvang je een salaris op een bankrekening naar keuze, maar bij D&B Eventmarketing kun je ook rekenen op het typische D&B gevoel. Iedere dag een heerlijke lunch, een knallend kerstfeest, gezellige borrels, een hoop foute grappen en je ook nog eens verder ontwikkelen tijdens de D&B Academy.

  5. En tot slot is roze onze lievelingskleur. Althans... van bijna iedereen.


Enthousiast?

Dat dachten wij ook! Wij zijn heel benieuwd wie je bent en waarom juist jij bij ons en deze functie past. Maak je het plaatje compleet met een spontane foto of video? Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Mailen kan naar Josine. Of bekijk voor meer info de website.


Geplaatst: woensdag 23 juni 2021.

71 weergaven0 opmerkingen
bottom of page